ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν πολύ από την Πανσέληνο του Ιουνίου 2018


The Jennettes

26 Ιουνίου 2018

photo-1517410634401-2eba0798f97b.jpg

Αιγόκερως

Επειδή η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, θα σας καθοδηγήσει στο να κάνετε σοβαρή αυτοαξιολόγηση, ακόμα κι αν δεν το θέλετε. Τα συναισθήματα είναι βαθιά και αντί να αναρωτιέστε γιατί είναι όλοι τόσο ευαίσθητοι, ρωτήστε τον εαυτό σας πώς θα μπορούσατε να είστε πιο πολύ σαν κι αυτούς. Θα πρέπει να νιώσετε όλα αυτά τα συναισθήματα που αποφεύγετε τόσο καιρό. 

Καρκίνος

Αυτή η Πανσέληνος θα φέρει στην επιφάνει συναισθήματα που απαιτούν να αγαπήσετε τον εαυτό σας αντί να αναζητάτε επιβεβαίωση απ' τους άλλους. Είναι σημαντικό να αναγνωρίζονται οι προσπάθειές σας, αλλά πρέπει να μάθετε πώς να βασίζεστε στον εαυτό σας. Μην παίρνετε προσωπικά την αποτυχία των άλλων στο να σας αναγνωρίσουν. Δεν έχει να κάνει με εσάς και είναι μία καλή ευκαιρία να γιορτάσετε την δική σας επιτυχία αντί να περιμένετε τους άλλους να το κάνουν για εσάς.

Ζυγός

Βάζετε συνεχώς τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές σας και αυτό είναι μονόδρομος για εξουθένωση και δυσαρέσκεια. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο θα σας επιτρέψει να φροντίσετε τον εαυτό σας, γιατί το χρειάζεστε, και γιατί δεν μπορείτε να βοηθήσετε κανέναν αν δεν έχετε ίχνος ενέργειας. Είναι σημαντικό να θυμάστε πως οι ανάγκες, τα όνειρα και οι επιθυμίες σας είναι όσο σημαντικά είναι και των φίλων και της οικογένειάς σας. Φροντίστε εσάς.

Κριός

Η Πανσέληνος θα επιτρέψει στους άλλους να δουν αυτά που νιώθετε. Ενώ βρίσκεστε εκεί έξω και φτιάχνετε το δικό σας μονοπάτι για το μέλλον, χρησιμοποιήστε την Πανσέληνο αυτή για να αποκτήσετε πρόσβαση στην εσωτετική σας εσωστρέφεια. Δηλαδή, μείνετε σπίτι, δουλέψτε τα συναισθήματά σας, ειδικά αν έχετε οποιεσδήποτε σκοτεινές σκέψεις που προτιμάτε να κρατήσετε για τον εαυτό σας. Αν βγείτε έξω, θα νιώσετε εκτεθειμένοι.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.