ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη Νέα Σελήνη του Ιουλίου


The Jennettes

10 Ιουλίου 2018

photo-1524056403348-6edcdbeca1a5.jpg

Κριός

Η ενέργεια της Νέας Σελήνης μπορεί να επηρεάσει τη δουλειά σας. Οι προσωπικές σας αξίες αλλάζουν, όπως και οι επαγγελματικοί σας στόχοι. Μπορεί να αποφασίσετε να αλλάξετε επαγγελματική πορεία, για να αντικατοπτρίζει τα νέα σας προσωπικά συναισθήματα και πορεία. Επίσης, θα επηρεαστεί η ζωή στο σπίτι. Είναι μία σημαντική περίοδος για να ωριμάσετε συναισθηματικά και επαγγελματικά.

Καρκίνος

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω σας και είναι η στιγμή να προχωρήσετε μπροστά. Προσέχετε τις δυσκολίες με τους άλλους -μην αφήσετε την αρνητική τους ενέργεια να σας κρατήσει πίσω. Για εσάς που είστε γεννημένοι μεταξύ 7 και 17 Ιουλίου, η έκλειψη είναι στον ήλιο σας, μία σπάνια περίπτωση που συμβαίνει κάθε 19 χρόνια. Είναι στιγμή να αποκαλύψετε τον καλύτερό σας εαυτό. Μην κρύβεστε άλλο.

Ζυγός

Είναι μία εξαιρετική περίοδος για την καριέρα σας. Ήρθε η στιγμή να λάμψετε. Μπορείτε να περιμένετε μεγάλες αλλαγές στον χώρο εργασίας σας, αλλά να θυμάστε πως οι εκλείψεις δεν είναι εύκολες. Μπορεί να ανοίγουν νέες πόρτες, αλλά άλλες κλείνουν. Να είστε έτοιμοι.

Αιγόκερως

Είναι μία περίοδος νέων ξεκινημάτων και για εσάς έχουν να κάνουν με τις σχέσεις σας. Ήρθε η στιγμή να επαναπροσδιορίσετε τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις και να ξεκινήσετε νέες. Οι άλλοι ελκύονται από εσάς και αυτή η ερωτική ενέργεια θα κρατήσει για πάνω από έναν χρόνο. Αλλά θα πρέπει να προσέξετε το πόσο ελέγχετε τους άλλους: κάτι τέτοιο δεν λειτουργεί καλά σε μία σχέση. Η αγάπη είναι στον ορίζοντα για εσάς που δεν έχετε σχέση, όσο για τους δεσμευμένους απλά θα γίνει καλύτερη και βαθύτερη.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.