ΖΩΔΙΑ

13/7 Τι λένε τα ζώδια για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

12 Ιουλίου 2018

zodia.jpg

Ο φόβος της ευτυχίας. Η Ηλιακή έκλειψη της 13ης Ιουλίου στην 20η μοίρα του Καρκίνου, σε απόλυτη αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, μοιάζει να ταρακουνά τις ζωές των παρορμητικών στο μεταίχμιο δευτέρου/τρίτου δεκαημέρου (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η εποχή της απόλυτης μεταμόρφωσης έχει πλέον φτάσει και θα πρέπει να σταθείς μπροστά στον καθρέφτη ρίχνοντας τη μάσκα από το πρόσωπο σου. Οι δικαιολογίες μοιάζουν πλέον αστείες, οι καθυστερήσεις είναι αφορμές για να καταλάβεις πως χάνεις τη ζωή μέσα από τα χέρια σου και οι συμβιβασμοί είναι στοιχεία αδυναμίας και όχι προσπάθειες διπλωματικής επίλυσης των διαφωνιών και αντιθέσεων. Έχει φτάσει η ώρα της απάντησης που θα δώσεις σχετικά με το θάρρος σου να βγεις από τη σκιά σου ή την ανάγκη σου να παραμείνεις κρυμμένος/η, αλλά παράλληλα και ευνουχισμένος/η. Μπορεί να συνειδητοποιήσεις πως έχεις κάνει λάθη που δε σου έχουν προσφέρει την ευκαιρία να ανακαλύψεις τη βαθιά ευτυχία που αναζητάς, αλλά την ίδια στιγμή θα πρέπει να απαντήσεις αν είσαι διατεθειμένος/η να τα διορθώσεις και να τρέξεις τη ζωή σου παρακάτω. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.