ΖΩΔΙΑ

Γιατί είστε ακόμα ελεύθεροι, σύμφωνα με το ζώδιό σας


The Jennettes

15 Ιουλίου 2018

pete-bellis-316457-unsplash_1.jpg

Σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να θεωρούμε ότι η ευτυχία μας εξαρτάται από το εάν βρισκόμαστε σε σχέση ή όχι. Πρέπει να μάθουμε να είμαστε χαρούμενοι με τον εαυτό μας και ένας σύντροφος να λειτουργεί απλώς συμπληρωματικά. Παρόλα αυτά, οι περισσότεροι από εμάς αναζητούμε το άλλο μας μισό και, συχνά, απογοητευόμαστε που είμαστε μόνοι για μία ακόμη φορά. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μας επηρεάζουν, στον αισθηματικό τομέα. Ένας από αυτούς, είναι και το ζώδιό μας. 

Σε ποιο χαρακτηριστικό του μπορεί να οφείλεται η μοναξιά μας;

Κριός

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Κριού βρίσκονται πάντα σε εγρήγορση και είναι διαρκώς απασχολημένοι. Δύσκολα, λοιπόν, θα θεωρήσει κάποιος ότι χωράει στη ζωή τους, όσο κι αν εκείνοι προσπαθήσουν να τον πείσουν για το αντίθετο.

Ταύρος 

Οι Ταύροι είναι εξαιρετικά επιλεκτικοί. Αποκλείουν πολύ εύκολα τους πιθανούς τους συντρόφους, καθώς αναζητούν την τελειότητα και δύσκολα συμβιβάζονται.

Δίδυμος

Αλλάζουν διαρκώς γνώμη, ενώ η διάθεσή τους δεν έιναι ποτέ σταθερή. Οι Δίδυμοι πολύ δύσκολα θα αφοσιωθούν σε έναν μόνο άνθρωπο, παρέχοντάς του την ασφάλεια που χρειάζεται.

Καρκίνος

Ικανοποιούνται δύσκολα, αλλά κάνουν τα πάντα για τους άλλους. Συχνά τους εκμεταλλεύονται και, οι Καρκίνοι, προτιμούν να είναι μόνοι παρά να πληγωθούν.

Λέων

Εγωιστές και με αυτοπεποίθηση, οι Λέοντες είναι μόνοι γιατί δυσκολεύονται να βάλουν σε προτεραιότητα τις ανάγκες κάποιου άλλου ανθρώπου.

Παρθένος

Είναι τελειομανείς και ξέρουν τι θέλουν. Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Παρθένου δύσκολα ανεχονται τις ατέλειες των άλλων. Συχνά, θεωρούν ότι ο σύντροφός τους μπορεί να τους απομακρύνει από τους στόχους τους, με αποτέλεσμα να γίνονται απρόσιτοι και, τελικά, να μένουν μόνοι.

Ζυγός

Πληγώνονται εύκολα και, για να το αποφύγουν, παύουν να πιστεύουν στην αγάπη. Οι Ζυγοί είναι ελεύθεροι από επιλογή, και όχι επειδή το έφεραν έτσι οι συνθήκες.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι ονειροπόλοι, και προσπαθούν με κάθε τρόπο να κυνηγήσουν τις φιλοδοξίες τους. Αυτό, όμως, δείχνει πως δεν έχουν το χρόνο και την όρεξη να αφιερωθούν σε έναν άνθρωπο, και δεν είναι λίγες οι φορές που βγάζουν προς τα έξω την εικόνα ενός ανθρώπου που δεν έχει ανάγκη κανέναν. Άρα, γιατί να μπει κανείς στον κόπο να τον πλησιάσει;

Τοξότης

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Τοξότη, είναι ισχυρογνόμωνες και θεωρούν πως τα ξέρουν όλα. Περιμένουν το χειρότερο από τους άλλους, και δεν μπορούν να τους εμπιστευθούν ολοκληρωτικά, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να δεσμευτούν.

Αιγόκερως

Εγωιστές και φιλόδοξοι, οι Αιγόκεροι συχνά προσπαθούν να επιβάλλουν τις απόψεις τους, ενώ δε δέχονται ότι ίσως και να έχουν άδικο. Έτσι, δεν είναι εύκολο να φανούν προσιτοί, ενώ πολλές νέες γνωριμίες καταλήγουν άδοξα λόγω της αλαζονείας τους.

Υδροχόος
Με πολυδιάστατη προσωπικότητα, οι Υδροχόοι δυσκολεύονται να συγκεντρωθούν σε ένα πράγμα - ή άνθρωπο - κάθε φορά. 

Ιχθύς

Επειδή είναι τόσο δοτικοί, οι Ιχθείς πληγώνονται εύκολα και είναι εύκολο να πέσουν θύματα εκμετάλλευσης. Για να το αποφύγουν αυτό, προτιμούν την ελευθερία τους, παρά μία σχέση για την οποία δεν αισθάνονται σίγουροι.

 

Διαβάστε επίσης: Τα 4 ζώδια που δεν εμπιστεύονται το άλλο τους μισό

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.