ΖΩΔΙΑ

16/7 Tι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

15 Ιουλίου 2018

zodia_0.jpg

Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη στην Παρθένο τη Δευτέρα 16 Ιουλίου μοιάζει να κάνει ιδιαίτερα θελκτικά τα μυαλά που γοητεύουν μέσα από τη χρήση της γλώσσας στην επικοινωνία τους, όσο και τις φιγούρες ανθρώπων που προσέχουν ώστε να διατηρούν μία αρμονία και ισορροπία στην κίνηση τους.

Αν ανήκεις στους εκπροσώπους του γήινου στοιχείου (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως), τότε έχεις την ευκαιρία να εξασκήσεις την ικανότητα σου να προσφέρεις ηρεμία σε περιβάλλοντα που είναι σε αναβρασμό, μέσα από την κατάλληλη χρήση λέξεων που ρίχνουν τους παλμούς της καρδιάς των συμμετεχόντων στο διάλογο. Η φωνή της λογικής μία τέτοια ημέρα σαν τη σημερινή μπορεί να γίνει ιδιαίτερα ερωτεύσιμη και να μετατραπεί στην πρωταγωνίστρια μίας παράστασης που είχε βασιστεί σε άλλα στοιχεία που θα μπορούσαν να κλέψουν τις εντυπώσεις, όπως η αλαζονεία, ο ενθουσιασμός και η λάμψη της εικόνας. Η αναλυτική ικανότητα ενός μυαλού που δεν επιδεικνύει τις δεξιότητες του, θα γίνει μία ιδιαίτερα χρήσιμη παράμετρος σε ένα διάλογο που αναζητά πλατφόρμες εξισορρόπησης των αντίρροπων δυνάμεων.

 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.