ΖΩΔΙΑ

20/7 Τι λένε τα ζώδια για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

20 Ιουλίου 2018

zodia.jpg

Έκπληξη. Η είσοδος της Σελήνης στο Σκορπιό και η αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο την Παρασκευή 20 Ιουλίου μπορεί να προσφέρει την ευκαιρία για μία έκπληξη στη ζωή των σταθερών (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η σημερινή ημέρα θα μπορούσε να φέρει στο προσκήνιο μία έκπληξη αφού υπάρχουν νέα δεδομένα σε μία κατάσταση που πρέπει να αλλάξει ρότα. Κάποιος θα θελήσει να γίνει το πρόσωπο που προσπαθεί να προκαλέσει μία ανατάραξη με στόχο να ξυπνήσει τη συνείδηση ανθρώπων που έχουν βολευτεί μέσα σε ένα περιβάλλον που δείχνει πως δεν έχει καμία διάθεση να αλλάξει ή να αναλάβει διαφορετική πρωτοβουλία. Η σπίθα που μπορεί να κινητοποιήσει κάτι τέτοιο είναι πιθανό να έχει τη ρίζα της σε ένα οικονομικό ζήτημα, το οποίο προκαλεί ανισορροπία και αστάθεια και φέρνει στην επιφάνεια μία ανισότητα που δεν μπορεί να συνεχίσει να υφίσταται. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.