ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 6 τυχερά ζώδια δε θα επηρεαστούν από το "Ματωμένο Φεγγάρι"


The Jennettes

22 Ιουλίου 2018

derek-liang-540362-unsplash_1.jpg

Η μεγαλύτερη σεληνιακή έκλειψη του αιώνα πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Ιουλίου. Μερικά ζώδια θα αντιμετωπίσουν τρομερές δυσκολίες στην επικοινωνία με τους άλλους και τεράστιες αλλαγές στη διάθεσή τους. Υπάρχουν, όμως, κι εκείνοι που θα παραμείνουν ανεπηρέαστοι.

Όσοι, λοιπόν, ανήκουν στα παρακάτω 6 ζώδια θα μπορέσουν απλώς να απολαύσουν το πανέμορφο θέαμα του φεγγαριού, με τεράστια ανακούφιση.

Κριός

Ενώ οι γύρω τους θα συνεχίσουν να αγχώνονται και να ταλαιπωρούνται με σχέσεις που δεν τους ταιριάζουν, οι Κριοί θα μπορέσουν να αποδεσμευτούν από ό,τι και όποιον τους βαραίνει και τους κρατάει πίσω.

Ζυγός

Ρομαντισμός είναι η λέξη που θα χαρακτηρίσει τους Ζυγούς την Παρασκευή 27 Ιουλίου. Θα φλερτάρουν, θα κάνουν νέες γνωριμίες και θα εκμεταλλευτούν στο έπακρο όλες τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν.

Δίδυμος

Η σεληνιακή έκλειψη θα φέρει έντονες σκέψεις στους Διδύμους. Θα κάνουν φιλοσοφικές αναζητήσεις, προσπαθώντας να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους.

Παρθένος

Με τεράστια ενέργεια και παραγωγικότητα, οι Παρθένοι θα έχουν όρεξη να αλλάξουν τη ζωή τους προς το καλύτερο, υιοθετώντας πιο υγιεινές συνήθειες.

Τοξότης

Όσοι αισθάνονται απομακρυσμένοι από την οικογένεια και τους φίλους τους, θα μπορέσουν να επανασυνδεθούν μαζί τους. Μία βόλτα ή ένα μπάνιο στη θάλασσα, θα τους φέρουν πιο κοντά και η κοινωνική τους ζωή θα επανέλθει στο φυσιολογικό.

Ιχθύς

Ενώ οι υπόλοιποι θα αντιμετωπίζουν το χάος, εκείνοι που ανήκουν στο ζώδιο του Ιχθύ πρόκειται – κυριολεκτικά – να κοιμηθούν ήσυχοι. Είναι η μέρα που θα χαλαρώσουν, θα τους πάρει νωρίς ο ύπνος και θα ξυπνήσουν την επομένη έτοιμοι να κατακτήσουν τον κόσμο.

 

Διαβάστε επίσης: Αυτά είναι τα 6 "ήσυχα" ζώδια που ζουν μεγάλα πάθη

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.