ΖΩΔΙΑ

Tα 4 ζώδια που δεν πρόκειται να αλλάξουν για το σύντροφό τους


The Jennettes

29 Ιουλίου 2018

tim-foster-333708-unsplash.jpg

Είτε μας αρέσει είτε όχι, πρέπει να παραδεχτούμε ότι κάθε φορά που ξεκινάμε μία σχέση, έχουμε ορισμένες προσδοκίες από το σύντροφό μας. Όμως, αυτό που δεν θα έπρεπε με τίποτα να απαιτήσουμε από εκείνον, είναι να αλλάξει για εμάς. Βέβαια, συμβιβασμοί πρέπει να γίνονται πάντα και είναι καλό να προσαρμόζουμε τις επιθυμίες μας ώστε να συνυπάρχουμε αρμονικά με το άλλο μας μισό.  

Παρόλα αυτά, εάν αποφασίσουμε να δεσμευτούμε με κάποιο από τα παρακάτω ζώδια, θα αναγκαστούμε να αποδεχτούμε ότι δε θα κάνουν την παραμικρή προσπάθεια, για να βρεθεί μία μέση οδός. 

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου) 

Κάτι που κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί, είναι ότι οι Ταύροι αποτελούν την επιτομή του πείσματος. Γνωρίζουν πολύ καλά τι θέλουν από τη σχέση τους, ενώ η σταθερότητα για εκείνους είναι πολύ σημαντική. Όταν ερωτεύονται δίνονται ολοκληρωτικά στο σύντροφό τους, όμως δε διατίθενται να προσαρμοστούν ούτε στο ελάχιστο, στις δικές του ανάγκες.  

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου) 

Είναι γεμάτοι θετική ενέργεια, και ποτέ δεν περνούν απαρατήρητοι. Όταν βρίσκονται σε σχέση, παρέχουν τα πάντα στο άλλο τους μισό ενώ το πάθος τους κυριεύει. Το μόνο που ζητούν για αντάλλαγμα, είναι να τους αποδεχτεί ακριβώς για αυτό που είναι, χωρίς να προσπαθήσει να τους αλλάξει με κανένα τρόπο - ακόμα κι αν αυτό αφορά μία βλαβερή τους συνήθεια, όπως το κάπνισμα. 

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου -  21 Νοεμβρίου) 

Η ευαισθησία και η ειλικρίνεια είναι μόνο δύο από τα αμέτρητα πλεονεκτήματά τους. Κάτι, όμως, που δεν ανήκει σε αυτά, είναι η ευελιξία. Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Σκορπιού παραμένουν πιστοί στη γνώμη τους. και σπάνια θα την αλλάξουν, για χάρη κάποιου άλλου. Αυτό απαιτούν και από τον αγαπημένο τους: Σταθερότητα στο χαρακτήρα και αλήθεια. 

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου) 

Οι Υδροχόοι είναι γνωστοί για το ελεύθερο πνεύμα τους, τη μοναδικότητα και το ανοιχτό μυαλό τους. Με αυτά τα χαρακτηριστικά, θα περίμενε κανείς ότι είναι θετικοί στο ενδεχόμενο κάποιας αλλαγής, σωστά; Φυσικά και όχι! Απαιτούν να υπάρχει σεβασμός απέναντι στο εγώ τους, και δεν έχουν καμία διάθεση να το προσαρμόσουν στον εκάστοτε σύντροφό τους. 

 

Διαβάστε επίσης: Aυτά είναι τα 6 "ήσυχα" ζώδια που ζουν μεγάλα πάθη

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.