ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 01/08


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

1 Αυγούστου 2018

zodia_0_2_0_0_0_1.jpg

Μία συνεχής πάλη. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Χείρωνα στον Κριό και το τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω την Τετάρτη 1 Αυγούστου μοιάζει να αυξάνει τα νεύρα των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο και να οδηγεί σε βιαστικές κινήσεις και συγκρουσιακές διαθέσεις.

Η ανάγκη να κλείσεις ανοικτές εκκρεμότητες θα σε οδηγήσει σε πράξεις που μοιάζουν να πιέζουν ανθρώπους και περιστάσεις, που είναι σε θέση να προκαλέσουν συγκρούσεις ανάμεσα σε άτομα που διεκδικούν το ίδιο μερίδιο από την πίτα. Η αρχηγική διάθεση ενός ατόμου θα έρθει στην επιφάνεια και μπορεί να τρομάξει την άλλη πλευρά, να αποτελέσει απειλή για κεκτημένα και να οδηγήσει σε μία μορφή σύρραξης. Την ίδια όμως στιγμή, ο φόβος της πληγής που υπάρχει και υπενθυμίζει πως κάθε μάχη δεν είναι αναίμακτη, αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την ανάληψη προσωπικής δράσης. 

Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.