ΖΩΔΙΑ

8/8 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

8 Αυγούστου 2018

zodia_0_2_0_0_0.jpg

Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο την Τετάρτη 8 Αυγούστου θα ενεργοποιήσει τη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο μέσα από την αντίθεση με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και το τετράγωνο με την Αφροδίτη από το Ζυγό. 

Το δίλημμα για ανάληψη δράσης ή για ένα βήμα προς τα πίσω που βοηθά να κερδίσεις χρόνο είναι και πάλι παρόν και προσπαθεί να μπερδέψει τη ζωή σου. Η προσωπική όμως απαίτηση για ασφάλεια και σιγουριά σε κάνει να δειλιάζεις ώστε να αναλάβεις δράση, ώστε να τολμήσεις να εκφράσεις αυτό που σκέφτεσαι ή αισθάνεσαι, αφού το μυαλό φέρνει στο προσκήνιο ένα παρελθόν που έχει καταγράψει δύσκολες εικόνες. Καλείσαι να αποδείξεις πως είσαι σε θέση να διαχειριστείς τις προκλήσεις, ξεπερνώντας προβολές του παρελθόντος πάνω στο σήμερα, μέσα από μία ωριμότητα την οποία είναι σε θέση να προσφέρει η παρουσία του Κρόνου στον Αιγόκερω. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.