ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την πανσέληνο του Αυγούστου 2018


The Jennettes

17 Αυγούστου 2018

ganapathy-kumar-540091-unsplash1.jpg

Στις 26 Αυγούστου θα πραγματοποιθεί ακόμη μία Πανσέλνος στο ζώδιο των Ιχθύων και η ενέργειά της θα επηρεάσει κάθε ζώδιο. Η ενέργεια αυτή μπορεί να είναι θετική, αλλά και αρνητική, αναλόγως με το πώς θα την χρησιμοποιήσει κανείς. Αν είστε ήρεμοι μπορείτε να περιμένετε θετικά αποτελέσματα, αν όχι, ίσως τα πράγματα να γίνουν λίγο πιο πολύπλοκα. Φυσικά, η πανσέληνος επηρεάζει τον καθένα διαφορετικά, αλλά υπάρχουν τέσσερα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τα υπόλοιπα:

Ιχθείς

Αυτή η πανσέληνος είναι πολύ θετική για εσάς, αφού οποιεσδήποτε αναμνήσεις του παρελθόντος, πράγματα που έχετε μετανιώσει, ή λάθος κινήσεις των τελευταίων 6 μηνών θα ξεκινήσουν επιτέλους να παίρνουν μία πιο θετική στροφή.

Παρθένος

Η πανσέληνος στους Ιχθείς για εσάς θα σας κάνει να ξεπεράσετε πιο εύκολα οποιοδήποτε εμπόδιο και να σχεδιάσετε πώς μπορείτε να ζείτε με λιγότερα. Θέλει υπομονή και να κάνετε ένα βήμα πίσω όσον αφορά τις φιλίες και τις σχέσεις σας. Πάρτε τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεστε.

Αιγόκερως

Για εσάς αυτή η πανσέληνος είναι πολύ πιο εύκολη απ' ότι για τους υπόλοιπους. Θα είναι μία ιδανική στιγμή για να σταματήσετε να σκέφτεστε προηγούμενες αποτυχίες σε δουλειά και σχέσεις. Οτιδήποτε σας κρατούσε πίσω θα εξαφανιστεί αυθόρμητα και πιο εύκολα.

Υδροχόος

Αν χρησιμοποιήσετε αυτή τη πανσέληνο ως ένα βήμα για προσωπική ανάπτυξη, θα έχετε ένα λιγότερο συναισθηματικό βάρος με την αρχή του 2019. Το κλειδί για εσάς είναι να είστε συνδεδεμένοι με την συναισθηματική πλευρά σας, σε συνδυασμό με την ικανότητά σας να βλέπετε τα πράγματα αντικειμενικά. Αν μπορέσετε να κλείσετε πληγές του παρελθόντος θα μπορέσετε να βρεθείτε στο σωστό για εσάς μονοπάτι.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.