ΖΩΔΙΑ

Οι 3 μεγαλύτεροι εγωιστές του ζωδιακού κύκλου


The Jennettes

20 Αυγούστου 2018

photo-1516018648631-0a79b7ea609c.jpg

Ενώ όλοι μας γινόμαστε λίγο εγωιστές που και που, υπάρχουν μερικά ζώδια που κρύβουν λίγο περισσότερο εγωισμό από άλλους. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι απαραίτητα εντελώς αλαζόνες και εμμονικοί με τον εαυτό τους. Τα πρακάτω ζώδια έχουν την ικανότητα να είναι δίκαιοι ηγέτες και να βοηθούν αυτούς που χρειάζονται βοήθεια και υποστήριξη, αν όμως βρίσκονται σε μία κατάσταση ανασφάλειας ή υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης, θα προσπαθήσουν να κρύψουν τον πόνο τους φορώντας μία αλαζονική "μάσκα".

Λέων

Όταν ένας Λέοντας είναι εγωιστής, είναι το είδος ανθρώπου που θα μιλά πάνω απ' όλους στις συζητήσεις και θα κάνει φασαρία για να κερδίσει προσοχή. Αλλά ίσως να μην καταλαβαίνει καν ότι το κάνει. Αν νιώθει ανασφαλής ή ευάλωτος, θα κάνει τα πάντα για να νιώσει πως όλοι τον αγαπούν και τον προσέχουν.

Αιγόκερως

Ένας ανασφαλής Αιγόκερως θα μιλά συνέχεια για τα επιτεύγματά του και ίσως να προσπαθήσει να σαμποτάει την επιτυχία άλλων με σκοπό να φανεί εκείνος πιο επιτυχημένος. Αν το εγώ του είναι ευάλωτο, θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει και θα ξεσπάσει σε οποιονδήποτε τον κοροϊδέψει κατά τη διάρκεια.

Υδροχόος

Πολλοί δεν καταλαβαίνουν αμέσως πόσο ευάλωτο είναι το εγώ ενός Υδροχόου, αφού δεν δείχνει την ανάγκη του να είναι πάντα ο καλύτερος. Ωστόσο, πάντα έχει την επιθυμία να ξεχωρίζει στα πλήθη. Απολαμβάνει τη σκέψη πως είναι "εξυπνότερος" από άλλους και θα αποφύγει οτιδήποτε mainstream για να δείχνει πιο ξεχωριστός.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.