ΖΩΔΙΑ

21/8 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

20 Αυγούστου 2018

zodia_0_2_0_0_4.jpg

Η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω και η σύνοδος με τον Κρόνο την Τρίτη 21 Αυγούστου, μοιάζει να ενεργοποιεί θέματα που εμπεριέχουν την έννοια της υποχρέωσης και της ευθύνης μέσα τους, ειδικά για τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Αν η σημερινή ημέρα συμβολίζει την επαναφορά στην πραγματικότητα και την καθημερινότητα, τότε είναι σχεδόν βέβαιο πως αυτή δεν είναι μία εύκολη υπόθεση για εσένα. Θα κληθείς να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που μπορεί να θελήσουν να θέσουν κανόνες στη ζωή σου,  μετά από μία περίοδο που θέλησες να απομακρυνθείς από την έννοια του νόμου. Ίσως να συναντήσεις και πάλι άτομα που κουβαλούν την έννοια της εξουσίας και είναι σε θέση να σου υπαγορεύσουν τρόπους συμπεριφοράς, τους οποίους όμως αμφισβητείς. Ίσως πάλι βέβαια να γίνεις εσύ αυτός/η που συμβολίζει την έννοια του νόμου, αυτός/η που πρέπει να διαμορφώσει το πλαίσιο που θα κινηθούν τα πράγματα. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.