ΖΩΔΙΑ

Πώς κάνει θυσίες το κάθε ζώδιο στη σχέση


The Jennettes

18 Μαρτίου 2019

photo-1461009209120-103a8f970745.jpg

Αν έχετε μία υγιή σχέση, θα ξέρετε πως το κλειδί για να λειτουργεί επιτυχημένα είναι συχνά οι συμβιβασμοί και μερικές φορές, οι θυσίες. Στην αστρολογία, το πώς τα ζώδια κάνουν θυσίες στις σχέσεις εξαρτάται από τις προσωπικότητές τους:

Kριός

Αν ένας Κριός σας αγαπά και σας σέβεται, θα θυσιάσει τον χρόνο του για εσάς, δίνοντάς σας όλη την προσοχή που χρειάζεστε. Θα είναι απόλυτα παρών και διατεθειμένος να σας δώσει αυτά που θέλετε.

Ταύρος

Η θυσία για τον Ταύρο είναι το να σας αφήσει να τη γλυτώσετε αν έχετε κακή συμπεριφορά. Δεν τους αρέσει αυτό που κάνετε και δεν εκτιμούν την επιλογή σας, αλλά αντί να σας το πουν, θα το αφήσουν να περάσει.

Δίδυμος

Σίγουρα δεν θα έχει να κάνει καθόλου με χρήματα, αλλά ο Δίδυμος μπορεί να σας ακούει για ώρες. Θέλει να βοηθήσει, απλά χωρίς να του κοστίσει.

Καρκίνος

Τίποτα δεν αποτελεί θυσία για τον Καρκίνο. Σας αγαπούν. Θα τα χάσουν όλα - χρήματα, πράγματα, ψυχική υγεία - για εσάς. Εκτιμήστε τον Καρκίνο σύντροφό σας, δεν υπάρχει καλύτερος.

Λέων

Ο Λέων είναι έτοιμος να σας δώσει ό,τι θέλετε και αν αυτό σημαίνει να θυσιάσει κάτι σημαντικό για εκείνον, αν το ζυγίσουν και αποφασίσουν πως είστε πιο σημαντικοί, δεν έχουν πρόβλημα να το αφήσουν για εσάς.

Παρθένος

Ένας Παρθένος είναι πολύ περήφανος και αυτό είναι που θα θυσίαζε για είναι μαζί σας. Μπορεί να μην αγαπούν όλα όσα αγαπάτε, αλλά αν είστε ο εαυτός σας, ο Παρθένος θα το εκτιμήσει και θα κάνει θυσίες για να είναι μαζί σας.

Ζυγός

Ο Ζυγός μπορεί να αφήνει κάτι απρόθυμα, αλλά η αλήθεια είναι, δεν θα θυσιάσει πραγματικά κάτι για τον άλλον, εκτός κι αν τον συμφέρει. Δεν κάνουν "θυσίες" - απλά αφήνουν μερικά κομμάτια του εαυτού τους... με αντάλλαγμα.

Σκορπιός

Δεν θέλει πάντα να κάνει τη θυσία, αλλά είναι πάντα διατεθειμένος να αφήσει τον άλλον να κάνει τη θυσία για εκείνον. Αν χρειαστεί, θα θυσιάσουν την επιλογή τους για ταινία ή φαγητό αν εκφράσετε το ενδιαφέρον σας στο να κάνετε ή να φάτε κάτι άλλο απ' αυτό που θέλουν. Μέχρι εκεί.

Τοξότης

Θα αφήσουν την λογική τους για τον άλλον και θα το κάνουν συνεχώς. Ο Τοξότης δεν ξέρει πώς είναι να είναι σε σχέση, οπότε όταν συμβαίνει, τρελαίνονται με το ότι αναρωτιούνται το πότε θα τελειώσει. Οι σχέσεις δε λειτουργούν με αυτό το ζώδιο, αφού θεωρούν οτιδήποτε αφορά τους άλλους μία ανεπιθύμητη θυσία.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ανυπόμονος και όσον αφορά τις σχέσεις και το ρομαντισμό, δεν έχουν πολλά να δώσουν ως θυσία. Περιμένουν πολλά. Τα απαιτούν και δεν πιστεύουν πως χρειάζεται να θυσιάσουν κάτι για να τους δώσει ο σύντροφός τους τον καλύτερό του εαυτό.

Υδροχόος

Ως ιδεαλιστές, είναι δύσκολο για τους Υδροχόους να θυσιαστούν σοβαρά - δεν πιστεύουν πως πρέπει να αφήσουν κάτι και πως ο σύντροφός τους πρέπει να τους δεχτεί όπως είναι. Γι' αυτό καταλήγουν με περισσότερα διαζύγια παρά σχέσεις. Δεν θυσιάζεται, αλλά περιμένει από τον άλλον.

Ιχθείς

Ο Ιχθύς θυσιάζεται μόνο όταν πιστεύει πως μπορεί να κερδίσει κάτι γι' αυτό που θυσίασε. Δεν είναι θυσία, είναι ανταλλαγή. Θέλουν κάτι από εσάς, οπότε, ως αντάλλαγμα, θα σας "αφήσουν" να κάνετε ό,τι θέλετε για λίγο. Αλλά μη φοβάστε - θα χρειαστεί σίγουρα να δώσετε κάτι πίσω.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.