ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο η σπάνια Νέα Σελήνη του Ιουλίου


The Jennettes

30 Ιουλίου 2019

Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο η σπάνια Νέα Σελήνη του Ιουλίου

Στις 31 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη Νέα Σελήνη για αυτόν τον μήνα. Αυτό το σπάνιο event συμβαίνει μόνο κάθε 29 μήνες, το να υπάρχουν δηλαδή δύο νέα φεγγάρια σε έναν μήνα, οπότε ο Ιούλιος μας δίνει δύο ευκαιρίες για να λάβουμε νέες πληροφορίες. Αυτά είναι τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη Νέα Σελήνη στις 31 Ιουλίου:

Λέων

Αυτή είναι η πιο σημαντική νέα σελήνη όλης της χρονιάς για εσάς. Βεβαιωθείτε πως κάνετε μεγάλα βήματα στις 10 μέρες που ακολουθούν για να δημιουργήσετε τη ζωή των ονείρων σας - το σύμπαν σας ανοίγει μία πόρτα σε εσάς και είναι η στιγμή να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες και τους στόχους σας.

Κριός

Αυτή η νέα σελήνη θα είναι δυνατή για εσάς, αλλά μην ανησυχείτε, είναι στο όνομα της αγάπης. Η καρδιά σας θα ανοίξει σε νέα ή βαθύτερη αγάπη το 2019, Κριέ. Δοκιμάστε κάτι καινούριο αν είστε σε σχέση - κι αν έχετε σχέση με την τέχνη, η έμπνευσή σας θα είναι μεγάλη αυτή την περίοδο.

Σκορπιός

Ανανεώστε το βιογραφικό σας γιατί η επαγγελματική σας ζωή πρόκειται να προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς. Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον αυτή την περίοδο που να σας ανοίξει μία σημαντική πόρτα. Να είστε έτοιμοι!

Υδροχόος

Οι καλύτερες σχέσεις μπορούν να γίνουν δικές σας όταν το σύμπαν ανοίξει μία πόρτα που δεν έχει ανοίξει για εσάς από την περασμένη χρονιά. Οπότε είτε έχει να κάνει με επαγγελματικά είτε με προσωπικά, δώστε την ενέργειά σας στις σχέσεις της ζωής σας, μπορεί να υπάρχει κάτι εκεί που δεν έχετε ανακαλύψει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.