ΖΩΔΙΑ

4 ζώδια που προτιμούν το περιπετειώδες σεξ


The Jennettes

8 Σεπτεμβρίου 2019

4 ζώδια που προτιμούν το περιπετειώδες σεξ

Δεν υπάρχει τίποτα κακό με το παθιασμένο και ρομαντικό σεξ. Το κάθε ζευγάρι απολαμβάνει διαφορετικά πράγματα και δεν πέφτει λόγος σε κανέναν άλλο. Αν όμως βρίσκετε περισσότερη ευχαρίστηση σε σεξ το οποίο περιλαμβάνει role play, δεσίματα, sex toys κλπ, τότε υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να ανήκετε σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια.

Κριός

Οι Κριοί είναι ζώδια της φωτιάς και είναι λογικό να έχουν φλογερές προσωπικότητες. Δεν εκτιμούν ιδιαίτερα της αγκαλιές, ούτε το αργό και σταθερό σεξ. Προτιμούν βρώμικα κόλπα. Για αυτούς, το σεξ είναι ένα κυνήγι ηδονής, και όχι μια κίνηση αγάπης. Το να επιδιώκουν την περιπέτεια σε αυτόν τον τομέα τους κάνει πολύ ανοιχτούς σε νέες ιδέες, οπότε προετοιμαστείτε για kinky καταστάσεις.

Ζυγός

Οι Ζυγοί θέλουν να προσφέρουν ευχαρίστηση. Η ευχαρίστηση του άλλου είναι και δική τους, με αποτέλεσμα να φέρνουν αρκετή ένταση και ερωτισμό στο παιχνίδι. Ενώ επιδιώκουν την ισορροπία, παραμένουν ιδιότυποι εραστές που λατρεύουν να εκπλήσσουν τους συντρόφους τους. Ο,τι κι αν θέλετε μπορείτε να το ζητήσετε, και το ίδιο θα κάνουν κι εκείνοι.

Σκορπιός

Είναι γνωστό ότι οι Σκορπιοί είναι προσηλωμένοι στο σεξ περισσότερο από κάθε ζώδιο. Το σεξ μαζί τους είναι μια αξέχαστη εμπειρία, και μια εγγύηση. Μπορούν να πάνε από το 0 στο 100, και να κάνουν κάθε φορά ξεχωριστή και αξιομνημόνευτη. Είναι αφοσιωμένοι εραστές, με πολλή αντοχή και διάθεση για κάτι πρωτότυπο.

Τοξότης

Γνωστοί για την ροπή τους στην περιπέτεια, οι Τοξότες έχουν μια άσβεστη δίψα που τους συνοδεύει και στο κρεβάτι. Θέλουν να εξερευνούν και να βιώνουν τα πάντα, ακόμα κι όταν βρίσκονται αντιμέτωποι με δύσκολες σεξουαλικές στάσης και τρομακτικά sex toys. Λατρεύουν οτιδήποτε διασκεδαστικό, και θα είναι πρόθυμοι να ακούσουν κάθε φαντασίωσή σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.