ΖΩΔΙΑ

Πάθη, εμμονές αλλά και επιστροφές από το παρελθόν γι΄αυτά τα 3 ζώδια


JTeam

17 Ιουλίου 2023

Πάθη, εμμονές αλλά και επιστροφές από το παρελθόν γι΄αυτά τα 3 ζώδια
Η νέα εβδομάδα ξεκινά με Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και τα συναισθήματα στο κόκκινο

Πολλά είναι τα όσα μπορούν να αλλάξουν αυτό το διάστημα. Νέες αρχές, οριστικοί χωρισμοί, αλλά και παθιασμένα ξεκινήματα, είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών.

Από σήμερα πραγματοποιείται μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, και έρχεται να επηρεάσει έντονα ορισμένα ζώδια. Από τη μια, θέλετε να αφήσετε πίσω σας καταστάσεις που δεν σας καλύπτουν και από την άλλη, είναι πιθανό να έχετε μια νέα και παθιασμένη αρχή από το πουθενά.

Ταύρος


Το φεγγάρι είναι σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και η ατμόσφαιρα θα είναι βαριά και με δυσκολίες για εσένα Ταύρε. Προσπάθησε να μην δώσεις μεγάλες υποσχέσεις τις οποίες ξέρεις ότι δεν μπορείς να κρατήσεις. Μη ξεχνάς πως στις 21/07, έχουμε και μια αντίθεση Άρη – Κρόνου, η οποία μπορεί να επηρεάσει την αυτοπεποίθηση σου αρνητικά και να σε κρατήσει πίσω. Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να διεκδικήσεις τα θέλω σου ή να προσεγγίσεις ένα νέο πρόσωπο. Το πιθανότερο είναι να έρθουν στο μυαλό σου μνήμες από το παρελθόν, να αναπολήσεις καταστάσεις ή να συναντήσεις ένα πρόσωπο που θα σου θυμίσει πολλά.

Καρκίνος

Ένα καινούργιο ξεκίνημα σας καλεί εσάς τους Καρκίνους. Είναι η ώρα να αφήσετε πίσω σας οτιδήποτε δεν λειτουργεί πια. Αυτό μπορεί να σημαίνει είτε ότι μπορεί να μπείτε μέσα σε μια καινούργια σχέση η οποία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας , είτε ότι έρχονται νέα δεδομένα μέσα σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση. Η αντίθεση με τον Πλούτωνα μπορεί βέβαια να δημιουργήσει έντονη ατμόσφαιρα ή να φέρει στην επιφάνεια καταπιεστικές συμπεριφορές, εμμονές και ακραία συναισθήματα που θα είναι δύσκολο να κοντρολάρετε. Θα πρέπει να μείνετε μακριά από χειριστικές συμπεριφορές και να απομακρυνθείτε από όσους προσπαθούν με κάποιο τρόπο να επιβληθούν ή να σας ελέγξουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα κάνετε ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα.

Λέων


Για εσάς τους Λέοντες, αυτή η περίοδος ίσως σας μπερδέψει πάρα πολύ. Μπορεί μέσα στις επόμενες ημέρες, να αναθεωρήσετε αποφάσεις που πήρατε ή να επιστρέψετε σε ένα πρόσωπο για να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία ή για να κλείσετε κάποιες εκκρεμότητες. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, με την ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να δείτε πτυχές του άλλου ατόμου που δεν είχατε δει ή να έχετε κάποιες δεύτερες σκέψεις. Σε κάθε περίπτωση, πάρτε το χρόνο σας και αποφύγετε τις επιπόλαιες αποφάσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS