ΖΩΔΙΑ

Οι ψεύτες του ζωδιακού αποκαλύφθηκαν - Τα 3 ζώδια που θα μπορούσαν να λέγονται Πινόκιο


JTeam

6 Αυγούστου 2023

Οι ψεύτες του ζωδιακού αποκαλύφθηκαν - Τα 3 ζώδια που θα μπορούσαν να λέγονται Πινόκιο
pexels
«Σούζυ τρως. Kαι ψεύδεσαι και τρως»

Και ποιος δεν έχει πει έστω και μια φορά ψέματα στη ζωή του; Είτε μικρό ψεματάκι για να καλύψει κάτι που έκανε, ή για να μην πληγώσει κάποιον για τον οποίο νοιάζεται. Ναι, τα μικρά κατά συνθήκη ψεύδη είναι μέσα στη ζωή, αλλά εδώ μιλάμε για κάτι άλλο, για κάτι μεγαλύτερο.

Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που το ψέμα το έχουν στην άκρη της γλώσσας τους και που μερικές φορές δεν μπορούν να ξεχωρίσουν την αλήθεια από αυτό που έχουν πει και εκεί την πατάνε. Αυτά τα ψέματα συνήθως λέγονται για να χειριστείς κάποιον, να τον εξαπατήσεις, να γλιτώσεις από κάτι σοβαρό που έκανες και να μεταθέσεις ευθύνες, γενικά για σοβαρά και «μεγάλα» θέματα.

Στην παρακάτω λίστα θα δούμε τα 3 ζώδια που έχουν μια ροπή προς το ψέμα, το κακό ψέμα. Σίγουρα πρέπει να δεις ολόκληρο τον χάρτη κάποιου πριν του «βγάλεις το όνομα», αλλά δεν είναι κακό να φυλάγεσαι πριν το κάνεις. Ας δούμε λοιπόν ποιοι είναι οι 3 ψεύτες του ζωδιακού!

Jenny.Gr
pexels

Δίδυμοι

Δυστυχώς οι Δίδυμοι είναι αυτοί που πέφτουν στη λούμπα και πιστεύουν τα ψέματα τους. Αυτός είναι και ο λόγος που τα υπερασπίζονται τόσο ένθερμα. Τους αρέσει να λένε ψέματα, το διασκεδάζουν και θεωρούν πως έχουν ταλέντο σε αυτό. Τη στιγμή όμως που κάποιο ωέμα τους αποκαλύπτεται, το γυρίζουν στο χιούμορ.

Ζυγοί

Ως διπλωμάτες του ζωδιακού, οι Ζυγοί θεωρούν το ψέμα είναι αναγκαίο κακό. Λένε πολλά και συχνά ψέματα, σε όλους για δικό τους όφελος τις περισσότερες φορές. Δυστυχώς όμως η αναποφασιστικότητά τους καθιστά δύσκολο να παρακολουθούν τα ψέματα τους με ακρίβεια και εκεί συνήθως την πατάνε.

Σκορπιός

Ο αρχηγός, ο ένας και μοναδικός! Για τους Σκορπιούς το ψέμα είναι ένα παιχνίδι. Το λατρεύουν και το παίζουν πάρα πολύ καλά. Το χρησιμοποιούν για να χειραγωγήσουν και να αποκτήσουν τον έλεγχο. Ένας Σκορπιός δεν θα κάνει ποτέ τα λάθη του Ζυγού ή του Διδύμου και είναι οριακά απίθανο να αποκαλυφθεί το ψέμα του

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.