ΖΩΔΙΑ

Τα τυχερά ζώδια της εβδομάδας - Νέα Σελήνη στους Παρθένους


JTeam

11 Σεπτεμβρίου 2023

Τα τυχερά ζώδια της εβδομάδας - Νέα Σελήνη στους Παρθένους
Περισσότερες ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα για ορισμένα ζώδια

H νέα εβδομάδα ξεκινάει με την έντονη επιρροή της Νέας Σελήνης του Σεπτεμβρίου που πραγματοποιείται στις 15/09/2023 στο ζώδιο της Παρθένου. Πρόκειται για ένα αστρολογικό γεγονός που φέρνει νέες δραστηριότητες, δημιουργικές απασχολήσεις, αλλά και επαγγελματικές επιτυχίες.

Jenny.Gr


Συν, οι όψεις της Σελήνης με τον Δία, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, μας χαρίζουν την απαραίτητη ενέργεια για να εκμεταλλευόμαστε κάθε ευκαιρία των επόμενων ημερών. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσετε τις βάσεις για μια νέα αρχή, αλλά και να επιχειρήσετε ένα νέο ξεκίνημα ειδικά σε θέματα που αφορούν την υγεία και τις προσωπικές σας σχέσεις.

Τα 3 ζώδια που θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες αυτή την εβδομάδα:

Ταύρος

Ήταν μεγάλη η πίεση των τελευταίων μηνών που πέρασαν και φαίνεται πως επιτέλους μπορείς να πάρεις μια ανάσα. Από την μια ο ανάδρομος Ερμής από την άλλη η ανάδρομη Αφροδίτη και οι αντιθετικές όψεις, δεν έδιναν τις καλύτερες προϋποθέσεις. Πλέον όμως θα έχεις την ευκαιρία να βάλεις τα πράγματα «σε μια τάξη» και θα συνειδητοποιήσεις τι πραγματικά θες από την καθημερινότητα; σου. Αυτό το διάστημα ίσως ψάχνεις ικανοποίηση από υλικά πράγματα, όμως ίσως αν σκεφτείς βαθύτερα, αναζητάς ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο διστάζεις να προσεγγίσεις.

Παρθένος

Όλο το επόμενο διάστημα φωνάζει «αέρα ανανέωσης» για εσένα Παρθένε. Ξεκινάς να αισθάνεσαι καλύτερα με τον εαυτό σου, γνωρίζεις τι ψάχνεις και τι θέλεις και τώρα είναι η στιγμή και να το διεκδικήσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις υπερβολές και να έχεις τα πόδια σου στη γη, και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εξετάσεις προσεκτικά τις ευκαιρίες που έρχονται στον δρόμο σου. Μη βάζεις τις προσδοκίες σου υπερβολικά ψηλά, αλλά το σίγουρο είναι πως ο Σεπτέμβρης, έχει να σου προσφέρει πολλές νέες ευκαιρίες σε κάθε πτυχή της ζωής σου.

Τοξότης

Το τελευταίο διάστημα ίσως και να ένιωθες κάπως χαμένος, αλλά με τη Νέα Σελήνη κάνεις μια νέα αρχή, η οποία θα είναι πολύ πιο κοντά σε αυτό που σου ταιριάζει και επιθυμείς. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις τι πραγματικά αξίζεις, αλλά και «τι φέρνεις στο τραπέζι». Οι κόποι σου ανταμοίβονται και οι γύρω σου, θα συνειδητοποιήσουν καλύτερα την αξία σου. Ωστόσο μη διστάσεις τις επόμενες ημέρες να πάρεις ρίσκα και να προχωρήσεις σε καθοριστικές αλλαγές, γιατί μάλλον θα σου βγουν σε καλό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.