ΖΩΔΙΑ

Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως - Τι έχουν να σου μάθουν τα γήινα ζώδια για τον έρωτα


JTeam

26 Ιανουαρίου 2024

Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως - Τι έχουν να σου μάθουν τα γήινα ζώδια για τον έρωτα
Υπάρχει μια ιδιαίτερη σύνδεση ανάμεσα στα σταθερά ζώδια, και το κομμάτι του έρωτα

Τα υγιή σταθερά ζώδια μπορούν να εκφράσουν την αγάπη τους με πολλούς τρόπους, είτε πρακτικά, σωματικά και κυρίως αισθησιακά. Έχουν σε προτεραιότητα το ερωτικό κομμάτι στη ζωή τους και τείνουν να δημιουργούν μακροχρόνιες και παθιασμένες ερωτικές σχέσεις.

Ένα ζώδιο της γης που έχει υγιή αυτοεκτίμηση, εκφράζει τις φυσικές του δυνάμεις με σεβασμό και δύναμη. Κερδίζει τον σεβασμό του συντρόφου και πάντα βρίσκει χρόνο για ιδιωτικές και έντονες ερωτικές στιγμές. Θα είναι μια ισχυρή παρουσία στη ζωή σας, θα σας εκτιμήσουν και θα είναι πιστοί.

Jenny.Gr
pexels


Επίσης θα έχουν έντονη ανάγκη να σας φροντίσουν, αλλά και να τους φροντίσετε. Θα σας δείξουν επίσης διαρκές ενδιαφέρον και η γειωμένη ενέργειά τους θα σας ηρεμεί τις δύσκολες στιγμές. Ο Ταύρος, η Παρθένος και ο Αιγόκερως είναι σε επαφή με τις σωματικές και συναισθηματικές τους ανάγκες και μας διδάσκουν τη σημασία της υπομονής και της επιμονής.

Οι γήινοι εραστές έχουν ανάγκη να μην μπαίνουν επιπόλαια και βιαστικά σε μια σχέση, αλλά να αφήνουν πρώτα τα συναισθήματα τους να ωριμάσουν και να έχουν τον χρόνο να εξερευνήσουν αυτό που θα επενδύσουν ώστε να είναι απολύτως σίγουροι.

Τέλος τα γήινα ζώδια σχετίζονται με την ύλη και την απτή πραγματικότητα. Αυτό σημαίνει πως ένα ζώδιο της γης θα εκφράσει τον εαυτό του με απλό άμεσο, ήρεμο και ειλικρινή τρόπο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.