ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα χωρίσουν αυτή την Άνοιξη


JTeam

19 Απριλίου 2024

Τα 3 ζώδια που θα χωρίσουν αυτή την Άνοιξη
Pexels
Αυτά τα ζώδια θα βιώσουν μια αλλαγή στην προσωπική ζωή τους

Σε αυτή τη ζωή όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα κι έτσι αυτή η Άνοιξη θα φέρει αλλαγές στα προσωπικά κάποιων ζωδίων. Είτε πρόκειται για μια μεγάλη κρίση είτε για οριστική ρήξη, ορισμένα ζώδια θα δουν τις σχέσεις τους να δοκιμάζονται το προσεχές διάστημα, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις.

Ένας χωρισμός συνήθως συνοδεύεται από πολλά αρνητικά συναισθήματα, ωστόσο με το πέρασμα του χρόνου αποδεικνύεται ότι ορθώς αυτή η σχέση ολοκληρώθηκε. Αν νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που δεν σου αρέσει και αντί να είσαι χαρούμενη, είσαι συνεχώς προβληματισμένη και σκεπτική, μήπως έφτασε η στιγμή να δώσεις ένα τέλος σε αυτή τη σχέση;

Όπως υποστηρίζουν τα άστρα, πάντως, ο Λέων, ο Σκορπιός και ο Ιχθύς ενδέχεται να ζήσουν έναν μεγάλο χωρισμό μέσα στην Άνοιξη.

Τα ζώδια που θα τραβήξουν κόκκινη γραμμή στη σχέση τους

Λέων

Αν είσαι Λέων, πρόσεχε τι συμβαίνει πίσω από την πλάτη σου. Καθ’ όλη τη διάρκεια του 2024, ο Ουρανός θα παραμείνει στο ζώδιο του Ταύρου, γεγονός που δυσκολεύει τις προσωπικές σχέσεις. Μπορεί να νιώθεις ότι πλέον ο σύντροφός σου δεν εκπληρώνει τις ανάγκες σου ή ότι δεν έχετε πια κοινούς στόχους, συνεπώς αυτή η περίοδος αποτελεί την καταλληλότερη για να χωρίσετε. Κάνε την ανασκόπησή σου και δώσε τον απαραίτητο χρόνο στον εαυτό σου, μέχρι να ανακοινώσεις την απόφασή σου.

Σκορπιός

Αυτή η χρονιά θα φέρει αλλαγές στην προσωπική ζωή ενός Σκορπιού. Η Άνοιξη συγκεκριμένα είναι μια κρίσιμη περίοδος για τη σχέση σου λόγω της επιρροής του Κρόνου και του Πλούτονα, που σχηματίζουν ένα τετράγωνο με τον Υδροχόο και τον Ήλιου του Σκορπιού. Αν δεν νιώθεις καλά στη σχέση σου, κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου, βάζοντας μια μεγάλη τελεία. Είναι ανώφελο να μένεις κάπου, απλά και μόνο επειδή συμπορεύεστε πολλά χρόνια.


Ιχθύς

Ο Κρόνος επηρεάζει άμεσα τον Ιχθύ και οι αναταραχές στη ζωή του δεν πρόκειται να τελειώσουν σύντομα. Σύμφωνα με τα άστρα, στις αρχές Μαΐου ο Κρόνος θα πάει ανάδρομος στους Ιχθείς και τότε θα έρθεις αντιμέτωπη με τα θέλω και τα πρέπει σου. Ίσως να καταλάβεις ότι η σχέση σου έκανε τον κύκλο της και τώρα πρέπει να προχωρήσεις παρακάτω.

Αφού διάβασες για τα ζώδια που θα χωρίσουν την Άνοιξη, είναι ώρα να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερεύνησε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.