ΖΩΔΙΑ

Ζώδια και σχέσεις: Τα 3 ζώδια που θα δώσουν δεύτερες ευκαιρίες μέσα στο Σαββατοκύριακο


JTeam

10 Μαΐου 2024

Ζώδια και σχέσεις: Τα 3 ζώδια που θα δώσουν δεύτερες ευκαιρίες μέσα στο Σαββατοκύριακο
Unsplash
Εκτός από την κάτω υπάρχει και η άνω τελεία και αυτά τα ζώδια το γνωρίζουν πολύ καλά

Η αλήθεια είναι το κεφάλαιο «δεύτερες ευκαιρίες» είναι μεγάλο, σύνθετο και περίπλοκο. Κάθε άποψη που εκφράζεται έχει υποκειμενική χροιά και δύσκολα μπορείς να θέσεις νόμους, κανόνες και να βάλεις καλούπια, διότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Μιλάμε για επαγγελματική, φιλική, οικογενειακή ή ερωτική σχέση;

Από τη μία πλευρά, υπάρχουν οι άνθρωποι που θέλουν και μπορούν να δίνουν δεύτερες ευκαιρίες, πιστεύοντας πως όλοι έχουμε δικαίωμα στο λάθος και πως μια στιγμή δεν καθορίζει τη συμπεριφορά σου γενικότερα, ενώ από την άλλη, υπάρχουν εκείνοι που κόβουν μαχαίρι κάθε δεσμό, αν στενοχωρηθούν ή νιώσουν προδοσία, αδιαφορώντας για πάντα για τη ζωή των άλλων.

Στον κόσμο της αστρολογίας τώρα, σε όποια από τις δύο κατηγορίες κι αν βλέπεις τον εαυτό σου, υπάρχουν 3 ζώδια που αυτό το Σαββατοκύριακο θα δώσουν δεύτερες ευκαιρίες. Δεν γνωρίζουμε, αν αυτή η απόφαση θα βγει σε καλό ή κακό, πάντως θα τολμήσουν να ακολουθήσουν την καρδιά τους.

Jenny.Gr
Unsplash

Τα ζώδια που θα δώσουν δεύτερες ευκαιρίες

Ταύρος

Αν γνωρίζεις τα χαρακτηριστικά του Ταύρου, τότε είναι λογικό να απορήσεις πώς γίνεται να δώσει δεύτερη ευκαιρία σε κάποιον, είτε πρόκειται για φίλο είτε για συνεργάτη είτε για σύντροφο. Ο Ταύρος είναι ένας σταθερός και ευγενικός χαρακτήρας με μεγάλη υπομονή. Την ίδια στιγμή, όμως, είναι ισχυρογνώμων, συνεπώς αν απογοητευθεί από έναν άνθρωπο, δύσκολα θα τον αφήσει να μπει ξανά στη ζωή του.

Ωστόσο, το Σαββατοκύριακο που έρχεται ο Ταύρος αναμένεται να πάει κόντρα στις μέχρι τώρα πεποιθήσεις του και να συζητήσει ξανά για θέματα που ανήκουν στο παρελθόν - ή τουλάχιστον έτσι πίστευε ως σήμερα. Αυτές οι επιστροφές θα τον γεμίσουν χαρά και θα ανοίξουν ένα νέο και πολύ ενδιαφέρον κεφάλαιο στη ζωή του.

Λέων

Ο Λέων είναι ένας γενναιόδωρος και δοτικός χαρακτήρας που ενδιαφέρεται εκτός από τις δικές του επιθυμίες και για τις επιθυμίες των άλλων. Σκοπός της ζωής του είναι να περνάει καλά και να ζει κάθε στιγμή του στο έπακρο. Είναι δίκαιος, συνεπώς αν νιώθει ότι έχει αδικήσει κάποιον, αυτό το Σαββατοκύριακο θα επανορθώσει, δίνοντάς του μια δεύτερη ευκαιρία.

Παρά το γεγονός ότι είναι εγωιστής, αναγνωρίζει τα λάθη του - όταν αυτά όντως υπάρχουν. Οι μέρες που έρχονται, λοιπόν, θα τον κάνουν να αναθεωρήσει για πράγματα και καταστάσεις και να αποδεσμευτεί από τους κανόνες που υπάρχουν στο κεφάλι του, κάνοντας έτσι μια προσπάθεια επανασύνδεσης με πρόσωπο του παρελθόντος.

Παρθένος

Ο Παρθένος δίνει προσοχή στις λεπτομέρειες, τις οποίες τα υπόλοιπα ζώδια μπορεί να μην παρατηρούν καν. Η αλήθεια είναι πως έχει την τάση να επιμένει σε αποφάσεις, ακόμα κι αν η καρδιά του τού λέει να πράξει διαφορετικά. Αυτό το Σαββατοκύριακο, πρόσωπα που πέρασαν από τη ζωή του και το σημάδεψαν ενδέχεται να παρουσιαστούν ξανά στο διάβα του και αυτή η συνάντηση καθόλου αδιάφορη δεν θα είναι. Το πέρασμα του χρόνου τον βοηθάει να σκεφτεί διαφορετικά πρόσωπα και καταστάσεις, συνεπώς είναι πολύ πιθανό να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.