Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις του Γιώργου Πανόπουλου από 28/11 έως 04/12

Τι προβλέπουν τα άστρα για αυτή την εβδομάδα;

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Ποτέ μα ποτέ μην ξεχνάς ότι είσαι τυχερός/ή που γεννήθηκες Κριός γεμάτος δυνατότητες και ενέργεια. Για να διοχετεύσεις αυτές σου τις δυνατότητες χρειάζεσαι ένα στόχο, ένα σκοπό, μια κατεύθυνση. Κανενός η βοήθεια, η συμβουλή ή η προτροπή δεν είναι αρκετή για να σε κινητοποιήσει. Αυτή τη φόρα πρέπει να τη δώσεις ΕΣΥ στον εαυτό σου. Όταν εμπνέεσαι παίρνεις φωτιά. Ό,τι σε εμπνέει να διοχετεύσεις την ενέργειά σου είναι πάντα και αποκλειστικά μόνο δική σου επιλογή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.
 

ΤΑΥΡΟΣ: Λένε ότι δεν υπάρχει κακή δημοσιότητα αρκεί να αναφέρεται σωστά το όνομά σου. Για πολλούς Ταύρους είναι μια κακή μοίρα να ζήσουν σαν ανώνυμα μέλη της κοινωνίας κάνοντας οικογένεια και μένοντας στα προάστια. Είναι εντυπωσιακό πόσοι Ταύροι καταλήγουν με οικογένειες που δεν ήθελαν ή περνώντας τη μισή τους ζωή τρέχοντας να ξεφύγουν από μια οικογένεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο Ερμής στον Τοξότη και ο Άρης στον Υδροχόο (και συνυπολογίζοντας τον Δία στον Ζυγό που ανοίγει ένα παράθυρο σε κάθε πόρτα που κλείνει) σου δίνουν τη δυνατότητα να ελιχθείς με μεγαλύτερη ευκολία και άνεση στα επαγγελματικά και στα αισθηματικά και προσωπικά σου. Με άλλα λόγια είναι ευνοϊκή περίοδος για οτιδήποτε εμπεριέχει συζητήσεις, επαφές, συναντήσεις, διαπραγματεύσεις, μετακόμιση, εξωτερικό, σπουδές, εκπαίδευση, διαφήμιση, δημόσιες σχέσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι γυναίκες και οι άντρες του 1950 που μπορούσες να βασιστείς πάνω τους, που οι γυναίκες ήταν η δύναμη πίσω από την εξουσία και οι άντρες έφερναν το ψωμί στο σπίτι. Ωραίες εποχές. Όλοι ήξεραν τους ρόλους τους και οι σχέσεις δεν χάλαγαν για ψύλλου πήδημα. Ναι, τότε ήταν όλα καλύτερα. Τουλάχιστον εσύ έτσι θέλεις να πιστεύεις. Σχέσεις. Χμμμμμ… Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ: Αν δεν το ξέρεις το υποψιάζεσαι, ή μεγαλώνοντας σιγουρεύεσαι: οι άνθρωποι είναι απρόβλεπτοι, αλλοπρόσαλλοι, ασταθείς. Αν όχι όλοι, τουλάχιστον αυτοί που επιλέγεις εσύ. Όχι εσύ όμως. Εσύ μπορείς να μείνεις μέχρι την τελευταία δύση του κόσμου με κάποιον/α. Ναι, πολλοί σε κατηγορούν ότι τους αποπλανάς, τους πλησιάζεις και μετά τους σφίγγεις τα λουριά τόσο πολύ ώστε να τους καταπνίξεις όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που σε γοήτευσαν στην αρχή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το παρασκέφτεσαι. Ακόμα κι όταν αποφασίσεις να διασκεδάσεις, να περάσεις ένα αντιπαραγωγικό αλλά ευχάριστο βράδυ με φίλους, αισθάνεσαι ότι κάτι έχεις αφήσει ημιτελές, ότι κάτι άλλο έπρεπε να κάνεις, ότι κάποιο καθήκον παραμελείς. Όταν πρόκειται για την ευχαρίστησή σου, την ερωτική σου ζωή και τη διασκέδαση, το παρασκέφτεσαι. Προτιμάς τις υποχρεώσεις, τα όρια, τη χωρίς εκπλήξεις καθημερινότητα της δουλειάς παρά να διακινδυνεύσεις μια ερωτική ιστορία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ: Ο Άρης στον Υδροχόο είναι ένα καλό νέο διαρκείας. Έρωτας και δημιουργικότητα. Τι άλλο θέλεις; Είναι οι δύο πόρτες του παραδείσου. Ή της κόλασης βεβαίως – τουλάχιστον όσον αφορά τον έρωτα. Ωστόσο, ως αστρολόγος σου, ξέρω ότι αναζητάς μια υποψία καταστροφής σε μια ερωτική σου ιστορία ώστε να κρατάει ζωντανό το ενδιαφέρον σου. Δεν είναι ζήτημα μαζοχισμού. Χρειάζεσαι μια υπερβολή, κάτι έντονο, ένα στοιχείο εξωφρενικότητας στη σχέση σου που θα διατηρεί τον ενθουσιασμό σου ακμαίο και το πάθος αναμμένο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κρίση. Κρίσεις. Αν τις μετρήσεις είναι αρκετές, μερικές πολύ έντονες και οδυνηρές, μία ή δύο μάλιστα σε έστειλαν στην κόλαση με one way εισιτήριο που ένας θεός ξέρεις πώς κατάφερες να το κάνεις μετ’ επιστροφής. Αυτή την εποχή πιθανόν να ζορίζεσαι – πολύ, αρκετά, ή λίγο. Αιτία μια ενδοοικογενειακή κόντρα, ένα επαγγελματικό σου πρόβλημα, αίσθηση εγκατάλειψης ή μάλλον φόβος ότι σε έχουν εγκαταλείψει ή παράπονα ότι στη σχέση είσαι μόνος/η και ο άλλος δεν υπολογίζει τις ανάγκες ή τις επιθυμίες σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Γεννήθηκες για να βλέπεις ένα υπέροχο κτίριο εκεί που σήμερα υπάρχει μια μαύρη τρύπα. Ή για να βρίσκεις την τετραγωνική ρίζα του 12.342. Γεννήθηκες για να βρίσκεις λύσεις σε προβλήματα που οι απλοί άνθρωποι θεωρούν άλυτα. Χρειάζεσαι να χρόνο για να παρατηρείς τα αστέρια τη νύχτα και να αφήνεις το μυαλό σου να διατρέχει τον ουρανό. Όχι περιορισμοί. Όχι όρια. Όχι αμφιβολίες. Όχι «μη σκέφτεσαι έτσι, είναι λάθος». Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Eίσαι σκληρό καρύδι, είναι αναγκαίο να είσαι σκληρό καρύδι. Οπότε το να σου πει κάποιος να χαλαρώσεις, να απολαύσεις ένα τσάι με δίπλα μάφινς ή να χαλαρώσεις σε μια πολυθρόνα πίνοντας ένα ποτήρι κρασί και ακούγοντας τη μουσική που σου αρέσει, μάλλον πέφτει στο κενό. Κι όμως είναι επακριβώς αυτά που χρειάζεται να κάνεις αυτή την περίοδο προσθέτοντας σχέσεις με ανθρώπους που σε αναζωογονούν, σε ευχαριστούν, σου φτιάχνουν τη διάθεση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 1. Αν συνδεθείς με κάποιον/α που δεν έχει τις ίδιους με σένα φόβους (φόβος ότι θα χάσεις την ανεξαρτησία σου, ότι θα νιώσεις συναισθήματα που δεν μπορείς να εξηγήσεις λογικά, ότι θα μπεις σε μια δυσβάσταχτη ρουτίνα κ.λπ.) θα ανακαλύψεις πιθανόν τι σημαίνει να είσαι μεγάλος και να έχεις μια ενήλικη σχέση. Φυσικά και μπορεί να είναι κουραστικό κάτι τέτοιο μερικές φορές, αφού προτιμάς να είσαι το παιδί κι όχι ο γονιός. 2. Κάθε σχέση και κυρίως μια συντροφική σχέση έχει σκαμπανεβάσματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ: Είσαι ονειροπόλος/α. Πού είναι το κακό; Άσε τους να σε κρίνουν και να σε κατακρίνουν και να σε ειρωνεύονται. Έχεις όνειρα πρέπει να τα ακολουθήσεις. Έχεις άποψη πώς πρέπει να ζουν οι άνθρωποι αφήνοντας στο πλάι μικροδιαφορές και εγωισμούς. Μια τεράστια ευτυχισμένα ανθρώπινη οικογένεια. Έχοντας μια φιλοσοφία που φαίνεται απραγματοποίητη στους άλλους δεν σημαίνει ότι είναι λάθος, ή ότι είναι παιδική. Η αχίλλειος πτέρνα σου είναι ότι το πας πολύ μακριά αναζητώντας την Εδέμ, την Ατλαντίδα, τη Χώρα Των Θαυμάτων, του Ποτέ Ποτέ. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.
  

 

 


 


 

 Tags: ΖΩΔΙΑ
MORE FOR YOU