Τι προβλέπουν τα άστρα για την εβδομάδα 5 έως 10/12;

Δείτε τα ζώδια από 5 έως 10 Δεκεμβρίου.

Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016 Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Βασιστείτε στη φαντασία σας για να βρείτε τα κίνητρα που θα σας καθοδηγήσουν αυτή την εβδομάδα. Δεν είναι η κατάλληλη εποχή για να μένετε κλεισμένοι στο σπίτι, αλλά προσπαθήστε να κοινωνικοποιηθείτε, βγείτε έξω και γνωρίστε κόσμο. Ένα ταξίδι μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας αυτή τη στιγμή.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ρουτίνα ίσως έχει αρχίσει να σας κουράζει. Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι καινούριο, τότε δοκιμάστε το και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.  Ίσως να έφτασε ο καιρός για αλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΙ:  Τα πράγματα αυτή την εβδομάδα κυλάνε αργά για εσάς και το μόνο που έχετε να κάνετε για την ώρα είναι να προσαρμοστείτε σε αυτή την κατάσταση. Έχετε χρόνο να σκεφτείτε τα επόμενα βήματα σας και να χαράξετε μια νέα πορεία που θα σας εγγυηθεί την επιτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Αρχίζετε να βλέπετε μια σταθερή αύξηση στα οικονομικά σας και όπως μπορείτε να δείτε οι θυσίες και οι προσπάθειες σας αξίζανε τον κόπο. Είναι πλέον καιρός να επικεντρωθείτε στην αγάπη.

ΛΕΩΝ:  Τα πράγματα για εσάς αρχίζουν πλέον και λειτουργούν πιο ομαλά, τόσο στο σπίτι όσο και στην εργασία, ενώ έχετε και την υποστήριξη των αγαπημένων σας. Προσπαθήστε να μην καταφύγετε σε βιαστικές αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Προσπαθήστε να ελέγχετε τα οικονομικά σας αυτή την εβδομάδα, διαφορετικά θα κάνετε λάθη. Αυτό τον καιρό πιέζεστε να δουλέψετε με πιο αυξημένη ταχύτητα και έτσι μπορεί να προκύψουν προβλήματα. Εργαστείτε σκληρά αυτή την εβδομάδα και θα έχετε απολαβές.

ΖΥΓΟΣ: Η επαγγελματική σας σταδιοδρομία είναι πάντα στο μυαλό σας και θα κάνετε τα πάντα για να πετύχετε. Προσοχή όμως μη θυσιάσετε τις φιλίες σας για να φτάσετε στο στόχο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν μπορούν όλα στη ζωή να έρχονται όπως τα θέλετε, όμως έχετε μάθει να βάζετε προτεραιότητες και όταν επικεντρώνεστε σε κάτι ξέρετε ότι θα το πετύχετε. Οι φίλοι και γενικά οι κοντινοί σας άνθρωποι θα σας βοηθήσουν. Όμως εσείς τι έχετε να τους προσφέρετε;

ΤΟΞΟΤΗΣ: Να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας και με όσα ξοδεύετε. Ελέγξετε προσεκτικά τον ισολογισμό σας. Μπορεί μα χρειαστεί να βοηθήσετε κάποιον φίλο σας και φυσικά θα το κάνετε χωρίς δεύτερη σκέψη. Είστε ένα αληθινός φίλος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν έχετε κάποια καλή ιδέα για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, μην την κρατήστε για τον εαυτό σας, μοιραστείτε την με τους φίλους σας. Έφτασε  η στιγμή να κάνετε σημαντικές επιλογές πέρα από τη αγάπη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η γενναιοδωρία και η εξυπνάδα που σας χαρακτηρίζουν είναι και αυτά που θαυμάζουν οι φίλοι σας. Εάν νιώθετε ότι έφτασε ο καιρός να έχετε κάποιον στην ζωή σας τότε κάντε ό,τι είναι αναγκαίο για να το πετύχετε. Η αρχή είναι πάντα δύσκολη, αλλά στο τέλος αξίζει τον κόπο.

ΙΧΘΕΙΣ: Αυτή την εβδομάδα είστε σε διάθεση προγραμματισμού. Σχεδιάζετε το μέλλον σας; Σχεδιάζετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές;  Θέλετε να έχετε μια μόνιμη σχέση; Η Σελήνη αυτή την εβδομάδα επιβραδύνει τα πάντα, οπότε αν θέλετε να κάνετε κάτι γρήγορα να το πράξετε στην αρχή της εβδομάδας. 

12 photosTags: ΖΩΔΙΑ
MORE FOR YOU