Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 11/12 έως 18/12;

Δείτε τα ζώδια από 11 έως 18 Δεκεμβρίου.

Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016 Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ
Αν το ταίρι σου κάνει νερά, ώρα να το ταρακουνήσεις. Αυτή την εβδομάδα θα μπορείς να ζήσεις το ρομάντσο που τόσο σου έχει λείψει. Φρόντισε να το χαρείς.

ΤΑΥΡΟΣ
Μια γλυκόπικρη κατάσταση, ένα Σκωτσέζικο ντους. Μήπως είσαι πολύ απαιτητικός χαρακτήρας; Μήπως να επανεξετάσεις τους στόχους και τα ιδανικά σου; Μην κάνεις αυτό που θέλουν οι άλλοι να κάνεις, κάνε αυτά που εσύ επιθυμείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Όπως έχει πει και ο Gandhi "Γίνε η αλλαγή που θέλεις να δεις σε αυτόν τον κόσμο". Με άλλα λόγια, αυτός ο Δεκέμβριος είναι κρίσιμος για κάθε είδους σχέση στης ζωή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ξέρεις καλά ότι το να δίνεις και να ζητάς προσοχή, είναι μέσα στο παιχνίδι της αγάπης. Όπως και το ότι όταν εσύ καλύπτεις τον εαυτό σου, δεν χρειάζεται να ζητάς  από άλλους να το κάνουν.

ΛΕΩΝ
Η γοητεία σου αυτή την εβδομάδα μπορεί να φανεί έως και επιθετική σε κάποιους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είσαι. Αντίθετα, μπορεί να δείχνεις μια ύπαρξη με αυτοπεποίθηση προς τα έξω. εσύ όμως ζεις με το μόνιμο άγχος του έρωτα και του πώς σε βλέπει ο άλλος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πάρε λίγο χρόνο και κοίτα προσεκτικά στον καθρέφτη. Αναγνωρίζεις αυτό που βλέπεις; Οι άλλοι αγαπούν αυτό που βλέπουν σε εσένα, εσύ κάνεις το ίδιο με τον εαυτό σου;

ΖΥΓΟΣ
Δεν είναι κακό να είσαι ιδεαλιστής ή ιδεαλίστρια, αρκεί να κατανοε΄ς πως δεν μπορούν όλοι να συμβαδίζουν με ορισμένες ουτοπικές απόψεις σου. Ευτυχώς τουλάχιστον, η επίδραση του Κρόνου κάνει τις ευχές σου σχετικά με την αγάπη να βγουν αληθινές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Νιώθεις την ανάγκη να ανάψεις λίγο τα αίματα στη σχέση σου ή να γνωρίσεις ένα αξιόλογο ταίρι. Αυτός ο ενθουσιασμός σου είναι και που θα σε βοηθήσει να το πετύχεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή την εβδομάδα μπορείς να εκφράσεις τις πιο βαθιές σου σκέψεις και επιθυμίες. Η τύχη θα έρθει προς το μέρος σου, χωρίς καν να την φωνάξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τι κι αν πλησιάζει η πιο ευχάριστη περίοδος του χρόνου, εσύ νιώθεις σα να μιλάς σε κάποιον που αρνείται να σε ακούσει. Ή ακόμη, φοβάσαι να ανοίξεις το στόμα σου, λόγω ενδεχόμενης απόρριψης. Μήπως να το δεις λίγο αλλιώς;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχεις απορροφηθεί τόσο από την προσωπική σου ζωή που μοιάζεις να έχεις κάνει πέρα όλα τα υπόλοιπα. Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας όμως και σου φέρνει παρέα και χαρίζει την δική σου συντροφιά στους γύρω.

ΙΧΘΥΕΣ
Αυτές οι μέρες προσπαθούν να σου περάσουν το ότι αν δεν πάρεις εσύ τον έλεγχο της ζωής σου, θα το κάνει κάποιος άλλος. Κρίμα δεν είναι να μην κυνηγάς τους στόχους σου ενώ υπάρχει η δυνατότητα;

12 photosTags: ΖΩΔΙΑ
MORE FOR YOU