Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 19/12 έως 25/12;

Μάθετε τα πάντα γι αυτή την εβδομάδα.

Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016 Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ

Ο οικογενειακός σας κύκλος δεν σας διευκολύνει ώστε να πείτε αυτά που πραγματικά σας συμβαίνουν. Όμως μην ανησυχείτε γιατί από την Τετάρτη ό,τι και να πείτε οι συγγενείς θα σας καταλάβουν και θα δείξουν κατανόηση, γι αυτό κάνετε αναλόγως και το πρόγραμμα σας. Προσπαθήστε να ακούσετε αυτά που έχουν να σας πουν, γιατί μπορεί τώρα να είναι η κατάλληλη στιγμή για αλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αγάπη και η επιθυμία μπορεί αυτή τη φορά να συμβαδίζουν. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να πάρετε αυτό που πραγματικά σας προσφέρετε. Αν πραγματικά το κάνετε αυτό τότε υπάρχουν πολλά που μπορείτε να απολαύσετε. Αυτή την εβδομάδα έχετε την ευκαιρία να πάτε την καριέρα σας σε ένα νέο επίπεδο. Είναι μια καλή εβδομάδα για να περάσετε από συνεντεύξεις για δουλειά.

Δίδυμοι

Φροντίστε να μη ζητάτε από τους άλλους να κάνουν πράγματα που στην πραγματικότητα δεν θέλουν. Μπορεί η προηγούμενη εβδομάδα να ήταν κάπως δύσκολη συναισθηματικά, όμως έχετε αρχίσει να ηρεμείτε και να βλέπετε τι πραγματικά χρειάζεται για να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δίας σας βοηθάει ώστε να ενισχύσετε την αυτοπεποίθηση σας και να καταλάβετε γιατί ενεργήσατε με τόσο δραματικό τρόπο τις τελευταίες εβδομάδες. Ένα τρίτο πρόσωπο μπορεί να σας επηρεάσει και να αλλάξει πάντα. Απλά θυμηθείτε να τηρείτε τις οικονομικές σας οφειλές . Η Σελήνη ευνοεί τις οικογενειακές συμφωνίες.

ΛΕΩΝ

Μπορεί να έχετε οικονομικές δυσκολίες και ίσως χρειαστεί να βρείτε μια δικαιολογία, προκειμένου να καθυστερήσετε κάποια πληρωμή. Η ζωή σίγουρα δεν θα είναι βαρετή για εσάς τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες, αλλά προσέξτε όταν βάζετε την υπογραφή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το να ψεύδεστε δεν είναι επιλογή, αλλά ίσως νιώσετε ότι πρέπει να το κάνετε. Πείτε την αλήθεια. Οι άλλοι ξέρουν περισσότερα από ό,τι νομίζετε. Αυτός ο μήνας είναι καλός για αγοροπωλησίες, απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε τον έλεγχο. Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι πιθανό να βρείτε την αγάπη.

ΖΥΓΟΣ

Η καριέρα σας έρχεται στο προσκήνιο και εσείς θα βρείτε τρόπους για να τη βελτιώσετε, που μέχρι τώρα δεν τους είχατε σκεφτεί. Να προσέχετε τους συναδέλφους στη δουλειά. Να παρατηρείτε τα σημάδια που μπορούν να σας κάνουν καλύτερους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μάθετε εάν οι άλλοι θέλουν να έχουν τα ίδια όνειρα με εσάς. Προσοχή γιατί ένα οικογενειακό σας πρόσωπο θα σας δεσμεύσει σε κάτι που δεν θέλετε ή δεν το έχετε ανάγκη. Τα συναισθηματικά δεν πάνε και τόσο καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπαθήστε να είστε ευγενικοί με όσους συναντήσετε αυτή την εβδομάδα, ειδικά όσους βλέπετε για πρώτη φορά. Μια μόνο αλαζονική σας συμπεριφορά φτάνει για να καταστρέψει όλη την πρόοδο που έχετε κάνει. Οι άλλοι χρειάζονται χρόνο για αν εγκλιματιστούν με τις ιδέες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλές ειδήσεις που θα σας κάνουν ευτυχισμένους είναι καθ οδών. Αν έχετε πει ψέματα τότε να το παραδεχτείτε, και μη  προσπαθείτε να ξεφύγετε από αυτά που έχουν ειπωθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εάν η οικογένεια σας, σας απογοήτευσε δεν το έκανε επίτηδες και είναι πολύ δύσκολο για αυτούς. Πριν νευριάσετε μαζί τους περιμένετε να ακούσετε όλη τη ιστορία και μετά να καταλήξετε. Όσο αφορά τα επαγγελματικά και τα οικονομικά βεβαιωθείτε ότι έχετε καλύψει τα πάντα και έχετε δώσει τις σωστές πληροφορίες.

ΙΧΘΕΙΣ

Είστε πρόθυμοι να δουλέψετε σκληρά; Πρέπει να είστε προσεκτικοί και να εστιαμένοι. Έφτασε ο καιρός για να μάθετε πώς να ξεπερνάτε τις παρεξηγήσεις του περασμένου μήνα.

12 photosTags: ΖΩΔΙΑ
MORE FOR YOU