Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 26/12 έως 01/01;

Μάθετε τα πάντα γι αυτή την εβδομάδα.

Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2016 Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2016

Κριός
Δε χρειάζεται να γνωρίζετε όλες τις απαντήσεις για να πάρετε αυτό που θέλετε. Πρέει απλά να είστε δεκτικοί στις αλλαγές. Να είστε ανοιχτοί στις προτάσεις και στην αλλαγή της προσέγγισής σας για να είστε καλύτεροι με τις ανθρώπινες σχέσεις. Είναι μία τέλεια εβδομάδα να επαναδιαπραγματευτείτε ανοιχτούς λογαριασμούς, με τους οποίους δεν ήσασταν ικανοποιημένοι μέχρι τώρα.

Ταύρος
Τα λεφτά που περιμένετε ίσως αργήσουν να έρθουν. Το καλό είναι ότι αυτοί που έχουν εμπλακοί, θα είναι ανοιχτοί σε νέες προτάσεις, νέα σχέδια και καινούργιες επαγγελματικές ιδέες. Αυτή την εβδομάδα χτίστε τις βάσεις σας για μία τέλεις χρονιά. Να θυμάστε ποιοι είστε και τι θέλετε. 

Δίδυμοι
Αυτό που θεωρούσατε δεδομένο μπορεί να επιστρέψει ως φαντασία. Έχετε κάνει μεγάλη πρόοδο αυτό το χρόνο, η οποία θα σας βοηθήσει να γίνεται καλύτερος άνθρωπος. Νομίζετε ότι δεν ξέρετε τι θέλετε, όμως αυτό δεν ισχύει. Γνωρίζετε απλά φοβάστε να κάνετε εγάλα όνειρα. 

Καρκίνος
Τώρα γνωρίζετε ότι δεν αλλάζει μία κατάσταση, αλλά μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο που έχετε κάνει τη συμφωνία. Το συντομότερο που θα το κάνετε, το συντομότερο θα ξεφύγετε από αυτό το πρόβλημα. Θα έχετε να κάνετε με κάποιες σκληρές προσωπικότητες, αλλά να θυμάστε να μιλάτε, όχι να φωνάζετε και να είστε συγκεντρωμένοι πάντα στο δικό σας καλό.

Λέων
Όταν κατηγορείτε άλλους, η δύναμή σας να ελέγχετε τη ζωή σας, σας εγκαταλείπει. Αφήστε τους άλλους να τα βγάλουν πέρα με τα θέματά του και εσείς κάντε τη λίστα της ζωής σας. Είναι πιο σημαντικό απ'οσο νομίζετε. 

Παρθένος
Γιατί χάνετε την πίστη στον εαυτό σας; Δεν νομίζω ότι πιστεύετε όλα όσα σας λένε οι άλλοι. Είναι καιρός να αρχίζετε να πιστεύετε στους εαυτούς σας και να μη θεωρείτε αρνητικές τις σκέψεις σας, αλλά παραγωγικές.

Ζυγός
Πραγματικά κάνετε τα πράγματα με τον τρόπο σας; Όταν όλα τα κάνετε όπως θέλουν οι υπόλοιποι, η ζωή σας δεν εξελίσσεται όπως θέλετε. Να είστε ο εαυτός σας και η ευτυχία θα ακολουθήσει. Μία νέα προσέγγιση σας έχει κάνει ντροπαλούς. Να θυμάστε ότι αξίζετε να αγαπηθείτε και να αγαπήσετε. Κρατήστε την αυτοπεποίθησή σας υψηλά.

Σκορπιός
Σας παρακαλώ σταματήστε να προσποιείστε ότι θέλετε τα όνειρα των άλλων και ξεκινήστε να εκτιμάτε τα δικά σας. Ψεύδεστε εδώ και καιρό και δε σέβεστε την κρίση σας. Ωστόσο αυτή την εβδομάδα έρχονται προτάσεις. Μην ξεχάσετε να εκπληρώσετε τις υποσχέσεις που δώσατε στην αρχή της εβδομάδας. 

Τοξότης
Έχετε τόσα πράγματα που πρέπει να κάνετε focus αυτή την εβδομάδα που στο τέλος το πλάνα σας θα είναι στον αέρα. Πιστέψτε στον εαυτό σας και σταθείτε με το κεφάλι ψηλά. Κάνετε μεγάλες σκέψεις, γιατί πάντα θα υπάρξει υποστήριξη για εσάς, από τους φίλους σας.

Αιγόκερως
Νομίζω ότι δεν προσέχετε τους εαυτούς σας όπως πρέπει. Σκεφτείτε τι σας κάνει ευτυχισμένους αντί να κάνετε αυτό που περιμένουν άλλοι από εσάς. Σύντομα θα δείτε τον εαυτό σας να χαμογελάει και πάλι. Τα τελευταία ραντεβού της σημερινής ημέρας σας επιφυλάσσουν νέες γνωριμίες. Πάρτε τηλέφωνο ανθρώπους να πείτε όλα όσα θέλετε.

Υδροχόος
Ο κυρίαρχος πλανήτης σας, ο Κρόνος σας έχει προσφέρει το χειρότερο καθήκον και δεν ξέρετε σε ποιον να απευθυνθείτε για βοήθεια σχετικά με το φορτίο σας. Μέχρι την Τρίτη θα έχετε αρκετές προσφορές, απλά πρέπει να μάθετε να ακούτε όταν οι άλλοι μιλούν και σας προσφέρουν υποστήριξη. Βγάλτε αυτές τις παρωπίδες, το παρελθόν είναι πίσω σας και η ζωή είναι μπροστά σας.

Ιχθύες
Σταματήστε να προσποιείται ότι είστε κάποιος που στην πραγματικότητα δεν είστε στην καριέρα σας. Ξέρετε ποιους μπορείτε να εμπιστευθείτε και που να στηριχτείτε για τις αποφάσεις που έχετε κάνει .Πραγματικά σε αυτή τη φάση αξίζει να έρθετε σε επαφή με φίλους από το παρελθόν σας.

12 photosTags: ΖΩΔΙΑ
MORE FOR YOU