Τι λένε τα άστρα για το 2017

Πώς θα είναι αυτή η χρονιά για κάθε ζώδιο;

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016 Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

Κριός

Ο χρόνος για μεγάλες επιτυχίες έφτασε. Ταξίδια, αλλαγές, νέα ανάπτυξη στα επαγγελματικά αλλά και στα συναισθηματικά σας. Με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας θα μπείτε σε δίλημμα αν θα πρέπει να επενδύσετε σε ένα νέο σπίτι ή να κάνετε αλλαγές στο δικό σας. 
Η προσωπικότητά σας και η εμφάνισή σας θα παρουσιάσει αλλαγές καθώς θα είστε πιο χαρούμενος και αισιόδοξος στη ρουτίνα σας. Events, κάποια άτομα και κάποια γεγονότα θα επηρεάσουν τρομερά το 2017 για εσάς. 

Ταύρος

Είναι ο χρόνος της επιτυχίας και των νέων ευκαιριών. Με τον τυχερό Δία στο ζώδιό σας να αναμένετε ένα χρόνο με αλλαγές και νέα ανοίγματα. Μη φοβηθείτε να δοκιμάσετε νέα πράγματα και νέες εμπειρίες ζωής. Μέσα από την επικοινωνία με άλλα άτομα προσπαθήστε να κερδίσετε γνώσεις που θα σας βοηθήσουν να τις χρησιμοποιήσετε για δικά σας συμφέροντα. Είναι στο χέρι σας αν θέλετε να πετύχετε το 2017 ή όχι.

Δίδυμοι

Αλλαγή δουλειάς και γενικότερα μία νέα καριέρα ανοίγεται για εσάς μέσα στο 2017. Μπορεί ακόμα και να αποφασίσετε να ξεκινήσετε μία δουλειά μόνοι σας, παίρνοντας ένα ρίσκο. Επίσης θα έχετε επιθυμία να ξεφύγετε και να ταξιδέψετε για να χαλαρώσετε. Το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι κάθε αλλαγή μέσα στο 2017 θα έχει διάρκεια. Μέσα στο χρόνο θα προκύψουν αυξημένες ευθύνες μέσα στο σπίτι σας.


Καρκίνος

Με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας έρχεστε αντιμέτωποι με μεγάλες οικονομικές αλλαγές, οικογενειακά και φιλικά θέματα και ένα ταξίδι το οποίο θα έχει μεγάλη σημασία για εσάς. Ο Κρόνος ο πλανήτης της μοίρας θα σας φέρει συναισθηματικές προσαρμογές και θα σας κάνει να είστε ολιγαρκής με τα οικονομικά σας. Θα προκύψουν αρκετά έξοδα μέσα στο έτος, αλλά θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε. Μην εκπλαγείτε αν ξαφνικά σας έρθει η επιθυμία να επιστρέψετε στα θρανία ή να θελήσετε να κάνετε νέες σχέσεις στη ζωή σας. 


Λέων

Πείτε αντίο στο παλιό και υποδεχθείτε το νέο. Στο 2017 θα καταφέρετε πολλά που δεν μπορέσατε να κάνετε τα προηγούμενα χρόνια. Ο Κρόνος και ο Ουρανός είναι οι δύο πλανήτες που ευνοούν το ζώδιό σας, κάνοντάς σας να αναμένετε εκπλήξεις. Λόγω της θέσης των πλανητών να περιμένετε ένα ευτυχισμένο και οικονομικά προσοδοφόρο έτος.


Παρθένος

Αυτός είναι ο χρόνος να βρείτε τις ισορροπίες σας. Στα οικονομικά αλλά και στα συναισθηματικά θα πρέπει να αισθάνεστε ασφαλής. Μη φοβηθείτε να ρισκάρετε σε ό,τι αφορά επενδύσεις, ανακαινήσεις, βελτιώσεις και γενικότερα σε ριζικές αλλαγές. Πολλές νέες ευκαιρίες προκύπτουν μέσα στο 2017 για εσάς. Γενικότερα τα επαγγελματικά σας θέματα θα εξελιχθούν πολύ καλά, μη φοβάστε το ρίσκο.

Ζυγός

Ο Ουρανός, ο πλανήτης των απρόσμενων γεγονότων, θα στρέψει το ενδιαφέρον σας σε πιο προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες. Θα επηρεάσει κάποια από τα πιο σημαντικά πράγματα που έχετε κάνει στη ζωή σας, το γάμο σας, τις επενδύσεις. Κατά το 2017 προετοιμαστείτε για ενδιαφέρουσες και ασυνήθιστες προσπάθειες που θα πρέπει να κάνετε, καθώς ανοίγετε μπροστά σας ένα νέο μέλλον. 


Σκορπιός

Ετοιμαστείτε για τον πιο αποφασιστικό και ενδιαφέρον χρόνο της ζωής σας. Μέσα στο 2017 θα γίνουν τρομερές αλλαγές στο σπίτι σας, στο εισόδημα, στις επενδύσεις σας, στην καριέρα σας, στις φιλοδοξίες, στα ταξίδια και στην επικοινωνία που έχετε με τους υπόλοιπους. Μέχρι τις 11 Ιουνίου , ο Δίας θα είναι αντίθετα στο ζώδιο σας επηρεάζοντας σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. 


Τοξότης

Με τον Ουρανό στον Κριό, στον τομέα διασκέδασης, το 2017 θα είναι σίγουρα μια συναρπαστική χρονιά για σας. Θα έχετε μια μεγάλη ευκαιρία να βάλετε σε τάξη τη συναισθηματική σας ζωή. Θα μπορείτε επίσης να βρείτε τον εαυτό σας να είστε πιο ρεαλιστές και λιγότερο πεισματάρηδες από το συνηθισμένο. Θα δείτε ότι θα επιμένετε να επιδιώξετε κάθε σας όνειρο. Είναι σημαντικό, ωστόσο, να μην είστε τόσο πεισματάρηδες και απρόθυμοι να συμβιβαστείτε με ό,τι θα σας προκαλέσει αδικαιολόγητη ένταση και δυσαρέσκεια. Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, στον τομέα των εισοδημάτων, μισθών, δάνεια, μπορεί να χρειαστεί να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα αυτό το έτος καθώς επίσης και να σας έρθει η επιθυμία να αποκτήσετε ακριβά πράγματα σε μεγαλύτερο βαθμό από ό, τι έχετε συνηθίσει.

Αιγόκερως

Με τον Πλούτωνα να ταξιδεύει αργά μέσα στον ζώδιό σας κατά το 2017, θα αντιμετωπίσετε πολλές δυσκολίες στην εργασία σας, από πίεση άλλων ανθρώπων, είτε στην καριέρα σας ή στην καθημερινή σας ρουτίνα. Για να είναι πιο άνετη η εργασία, βρείτε τους δικούς σας ρυθμούς και βάλτε τα όριά σας. Να αναμένετε άγχος για την εργασία, για την οικογένεια και γενικότερα για διάφορες εκκρεμότητες που θα προκύψουν. Γενικότερα να ξέρετε ότι θα υπάρξει άγχος, άγχος και άγχος!

Υδροχόος

Κατά τη διάρκεια του έτους, ο κυρίαρχος πλανήτης σας ο Ουρανός, ο οποίος ασχολείται με ξαφνικές εκπλήξεις, θα στρεφεί αργά προς το ζώδιο του Κριού και αυτό σημαίνει είναι ότι το focus θα γίνει σε ό,τι έχει να κάνει σχέση με συναντήσεις, σεμινάρια, σημαντικές ανακοινώσεις, ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, νομικές σχέσεις, περαιτέρω εκπαίδευση, τις συμβάσεις και συμφωνίες. Κατά τη διάρκεια αυτού του έτους ο Ουρανός θα έχει επίσης επιρροή στη ζωή της οικογένειάς σας και μπορείτε να περιμένετε πολλές αλλαγές στο εσωτερικό μέτωπο, ιδίως με γονείς, αδέλφια. Είναι πολύ πιθανό ότι θα εξετάσει το ενδεχόμενο μεγάλων αλλαγών και στην προσωπική ή την επιχείρησή σας σχέση μέσω συμβάσεων, νομικών διαδικασιών ή να προτείνει μία εντελώς νέα κατεύθυνση. Αν έχετε βαρεθεί με τις σημερινή ρουτίνα σας, μπορείτε να αποφασίσετε να ζήσετε μόνοι, αλλάξτε πόλη ή μετακομίστε στο εξωτερικό, σταματήστε την τρέχουσα εργασία ή την επαγγελματική σας καριέτα και ξεκινήστε μια νέα καριέρα. Μπορείτε ακόμα και να επιστρέψετε στα θρανία για να αυξήσετε τις γνώσεις και τις ικανότητές σας. Οι αλλαγές που προκύπτουν από τη σύνδεση με τον Ουρανό μπορεί να επηρεάσουν πολλούς άλλους τομείς της ζωής σας.

Ιχθύες

Αυτή είναι η έναρξη η έναρξη του νέου σας εαυτού, που αναμένατε να συμβεί εδώ και πολλά χρόνια, και φέτος γίνεται πραγματικότητα. Ο Κρόνος, ο πλανήτης της σταθερότητας, της προσοχής, της κοινής λογικής και της πρακτικής εφαρμογής, θα ολοκληρώσει τον κύκλο του μέσα στο Ζυγό στις 5 Οκτωβρίου και θα βρεθεί στο Σκορπιό για δύο χρόνια, που είναι το συμβατό ζώδιο για εσάς. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα βρείτε τον εαυτό σας να έχει μια σημαντική αλλαγή στην προσωπικότητα, θα κοπούν αυτές οι αρνητικές πτυχές του χαρακτήρα σας και να αποκαλύψετε μια νέα θετική πλευρά του εαυτού σας. Αν αισθάνεστε ότι έχετε αποτύχει στο παρελθόν με τις προσπάθειές σας, τώρα είναι η ευκαιρία να στρέψετε την προσοχή σας προς  αναδιάρθρωση του πεπρωμένου σας σε ένα πιο θετικό και πρακτικό τρόπο ζωής. Οι πρώτοι έξι μήνες του 2017 θα είναι εξαιρετικά επικοινωνιακοί και κοινωνικά ευνοϊκοί.

Το tip του ζώδιού σας για το 2017:

12 photosTags: ΖΩΔΙΑ| ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
MORE FOR YOU