Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 02/01 έως 08/01;

Μάθετε τα πάντα γι αυτή την εβδομάδα.

Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2017 Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2017

ΚΡΙΟΣ
Η δουλειά είναι το παν για εσάς, η ύπαρξη ενός τρίτου προσώπου θα επηρεάσει θετικά μία συμφωνία που είναι να κλείσει. Το stress στις σχέσεις είναι μεταδοτικό, γι αυτό σιγουρευτείτε ότι δε θα εμπλακείτε σε κάποιο love drama. Αυτός ο μήνας θα σας φέρει επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ένα δράμα που συνέβη κατά την εορταστική περίοδο έχει βγει εκτός ελέγχου, σύντομα θα πρέπει να δώσετε εξηγήσεις για μία κακή συμπεριφορά που είχατε.  Ο Ερμής σας βοηθά να κάνετε το πρώτο βήμα την Τετάρτη και την Πέμπτη οπότε φροντίστε να το εκμεταλλευτείτε σωστά. Ο ρομαντισμός σας είναι στη γωνία με πολλές αναμνήσεις, κάντε τον να επιστρέψει, γιατί η Σελήνη σας βοηθάει να περάσετε ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τουλάχιστον έχετε κάποια αναγνώριση για ό,τι κάνετε. Πάει αρκετός καιρός που έχετε δεχτεί ικανοποίηση από όσα έχετε κάνει. Κάποια οικονομικά θέματα που σας απασχολούν θα διευθετηθούν πριν από την Παρασκευή και θα σας κάνουν να νιώθετε ασφαλής για όλο το μήνα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι δύσκολη η διαφορά ανάμεσα στη φυσική και την ψυχική έλξη. Χρειάζεστε σημάδια για να καταλάβετε ποια έχετε ανάγκη και εσείς γνωρίζετε καλύτερα από όλους ότι οι άνθρωποι χρειαζόμαστε και τα δύο. Η Πέμπτη έχει να σας προσφέρει πολλά αν βγάλετε τις παρωπίδες από πάνω σας.

ΛΕΩΝ
Κάποιες αναγκαστικές αλλαγές είναι πιθανό να αποδειχθούν καλές για εσάς. Ας το παραδεχτείτε όλο αυτό το διάστημα μιλάτε για αλλαγές  και το έχουν αντιληφθεί όλοι γύρω σας. Ακολουθήστε λοιπόν όλες τις αλλαγές που προκύπτουν και πάρτε τον έλεγχο στα χέρια σας όπως ακριβώς θέλετε. Θα προκύψουν καλές εξελίξεις στην καριέρα σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δράμα και ίντριγκα έρχεται αυτήν την εβδομάδα, η οποία θα μπορούσε να σας κρατάει απασχολημένους με άλλα ζητήματα.  Πτυχές δείχνουν ότι τα πράγματα εκεί έξω είναι εκτός ελέγχου από εσάς. Αυτός ο μήνας είναι τυχερός για τυχόν συνεντεύξεις που μπορεί να έχετε.  

ΖΥΓΟΣ
Ξοδέψατε παραπάνω από αυτά που έπρεπε και μπορούσατε κατά τις γιορτές. Η απασχολημένη agenda σας, δε θα σας αφήσει χρόνο να κοιτάξετε τη σχέση σας, αλλά όσο πιο γρήγορα τελειώνετε με τις δουλειές, τόσο καλύτερα θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με άλλα πράγματα που προκύπτουν στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Υπάρχουν διαφωνίες τις οποίες πρέπει να λύσετε. Να θυμάστε ότι πάντα υπάρχουν εναλλακτικές που μπορούν να σας κάνουν πιο χαλαρούς. Μπορείτε να βρείτε λύσεις αν θέλετε. Κάντε το για να απαλλαγείτε από στρες και μπλεξίματα. Τα ταξίδια στο εξωτερικό είναι σημαντικά και ξέρετε ότι σας βοηθάνε. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάποια νομικά ζητήματα πρέπει να ξεκαθαριστούν επιτέλους για να σας χαρίσουν ξανά την αυτοπεποίθηση που έχετε χάσει. Κάποια νέα από μακριά θα σας αλλάξουν τις σκέψεις και ίσως χρειαστεί να σας κάνουν να ταξιδέψετε. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Υπάρχουν τόσα που μπορείτε να κάνετε μέσα σε ένα 24ωρο, αλλά ποτέ δεν έχετε ελεύθερο χρόνο. Βέβαια μπορείτε πάντα να βρίσκετε χρόνο αν πραγματικά θέλετε. Νέα από παιδιά ή ενδεχομένως κάποια νέα για εγκυμοσύνη σας αλλάζουν τον τρόπο σκέψης. Να θυμάστε ότι η Παρασκευή είναι σημαντική για εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αν ακούτε κουτσομπολιά και λόγια άλλων, σύντομα θα βρεθείτε κι εσείς μπλεγμένοι. Μην υποτιμάτε τη δύναμη που έχουν άτομα από την οικογένειά σας ή άνθρωποι σε υψηλότερες θέσεις. Μπορεί να είναι η καταστροφή σας αυτή. Ήρθε η στιγμή να ομολογήσετε όλα όσα αισθάνεστε σε όσους αγαπάτε. 

ΙΧΘΥΕΣ
Μπορείτε να κάνετε λεφτά, αν εκφράσετε τα παλιά σας ταλέντα. Κάποια έξοδα σπιτιού σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού, αλλά πρέπει να γίνουν για το δικό σας το καλό. Το νέο φεγγάρι θα σας κάνει να θέλετε να εξομολογηθείτε πράγματα σε δικούς σας ανθρώπους. Το θέμα είναι ποιον θα επιλέξετε να τα πείτε.

12 photosTags: ΖΩΔΙΑ
MORE FOR YOU