Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 09/01 έως 15/01;

Μάθετε τα πάντα γι αυτή την εβδομάδα.

Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017 Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

ΚΡΙΟΣ

Αν κάποιος προσπαθεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας όσο αφορά τα επαγγελματικά, τότε να τον απομακρύνετε με ήρεμο τρόπο, κάνοντας του σαφές ότι δεν πρόκειται να υποκύψετε και να γίνετε το θύμα. Η νέα σελήνη την Παρασκευή σας ωθεί προς την επιτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην μπείτε στον πειρασμό να κάνετε ό,τι κάνουν οι πολλοί. Όπου και να βρίσκεστε θα προτιμούσατε να μην κάνετε κάποια αλλαγή στον επαγγελματικό τομέα. Αν υπήρχαν εντάσεις στο σπίτι, τουλάχιστον τα πράγματα ξεκαθαρίζονται και επικρατεί ηρεμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η άσκημη ατμόσφαιρα που επικρατεί στη δουλειά, φέρνει απογοήτευση και ένταση, έτσι ώστε να αρχίσετε να αναρωτιέστε αν το προκαλέσατε εσείς όλο αυτό. Είναι σημαντικό να πάρετε κάποια μέτρα ώστε να μπουν και πάλι τα πράγματα στη θέση τους και να αποκτήσετε τον έλεγχο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερο σας προσφέρει έναν αέρα ανανέωσης όσο αφορά τα ερωτικά, για αυτό και δεν πρέπει να αφήσετε την ευκαιρία να σας φύγει μέσα από τα χέρια. Έχετε ένα καυτό Σαββατοκύριακο μπροστά σας.

ΛΕΩΝ

Θα υπάρξουν συγκρούσεις στο σπίτι ή στη δουλειά με συναδέλφους. Την Τετάρτη όμως η Αφροδίτη στον Αιγόκερο καταπραΰνει τη διάθεση όλων, αλλά οι εντάσεις επανέρχονται το Σαββατοκύριακο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα νιώθετε ότι όλοι παίζουν με την υπομονή σας. Προσπαθήστε να δεχτείτε τα πράγματα έτσι όπως έρχονται και να πάτε με τα νερά τους. Επικεντρωθείτε περισσότερο στην οικογένεια και όλα θα πάνε καλύτερα. Το Σαββατοκύριακο προσφέρεται για ξεκούραση.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να νιώθετε πικραμένοι και θυμωμένοι γιατί κάποια ζητήματα δεν έχουν επιλυθεί, όμως έφτασε ο καιρός να αναρωτηθείτε αν κάνετε όλα όσα έπρεπε. Πόσο συμβάλετε για να λυθούν όλα τα ζητήματα που σας απασχολούσαν; Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μαλακώνει τη διάθεση σας, αν και ακόμα δεν φτάνετε σε συμπεράσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα κρύβει πολλές εντάσεις και αντιπαραθέσει για πολλά ζώδια και για εσάς ακόμα περισσότερο. Η συμβουλή της εβδομάδας είναι να κάνετε προσεκτικά βήματα. Ό,τι είναι να συμβεί θα συμβεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας κάνει τα πράγματα καλύτερα για εσάς και νιώθετε τυχεροί. Τα οικονομικά βελτιώνονται και αυτό το Σαββατοκύριακο θα σας διακατέχει το αίσθημα της ελπίδας και της πίστης. Τα πράγματα πάνε πολύ καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σκεφτείτε πολύ σοβαρά πριν αποφασίσετε να αναλάβετε μια νέα ευθύνη. Για παράδειγμα δείτε αν έχετε χρόνο ή την απαραίτητα ενέργεια για να διεκπεραιώσετε όσο καλύτερα γίνεται αυτό που έχετε ή θέλετε να αναλάβετε. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, σας κάνει πιο φιλικούς και διευκολύνει την επικοινωνία με τους τρίτους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην αφήνετε την απογοήτευση και το θυμό να σας οδηγούν γιατί θα το μετανιώσετε. Πρέπει να έχετε υπομονή και πειθαρχία ώστε να κερδίσετε το σεβασμό από τους γύρω σας. Νέα σχέδια εμφανίζονται για το Σαββατοκύριακο.

ΙΧΘΕΙΣ

Τα ταξιδιωτικά σας σχέδια καθυστερούν και σας αφήνουν μια αίσθηση απογοήτευσης και θυμού. Δεν πρέπει όμως να σας παίρνει από κάτω. Η Σελήνη στο τέλος της εβδομάδας φτιάχνει τα πράγματα προς το καλύτερο.  

Το tip της εβδομάδας για το ζώδιο σας

12 photosTags: ΖΩΔΙΑ
MORE FOR YOU