Άστρα: Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο η Πανσέληνος στις 12/3

Η αστρολογική πρόβλεψη του Γιώργου Σοφιάνη.

Γιώργος Σοφιάνης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017
Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

Η Πανσέληνος της 12ης Μαρτίου στην 22η μοίρα της Παρθένου σε αντίθεση με τον Ερμή και το Χείρωνα από τους Ιχθείς, σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη και quincunx με τον Ουρανό από τον Κριό δημιουργεί  ένα έντονο σκηνικό προσπάθειας απόδρασης από ευθύνες και υποχρεώσεις που έχουν δημιουργήσει βάρος στους ώμους των μεταβλητών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς).

Η ανάγκη να υπάρξει αλήθεια και πραγματικότητα είναι πλέον αδιαμφισβήτητη, αλλά αυτό σημαίνει πως θα δημιουργηθούν ρωγμές σε υπάρχουσες δομές και σχέσεις. Η αλήθεια είναι πως τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς κόπο και διάθεση αντιμετώπισης της πληγής σε αυτή την Πανσέληνο, αφού κάθε διαφορετική προσπάθεια είναι καταδικασμένη να πέσει στο κενό. Η τύχη μπορεί να είναι ένας σημαντικός παράγοντας επιτυχίας στη ζωή, αλλά στη συγκεκριμένη περίσταση μπορεί να βοηθήσει τους τολμηρούς και μόνο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Κριός

Η Πανσέληνος στην Παρθένο χρειάζεται λίγη προσοχή γιατί μπορεί να σε φέρει μπροστά σε θέματα υγείας που δεν μπορείς να τα αφήσεις απλά να υπάρχουν στη ζωή σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Η Πανσέληνος στην Παρθένο μπορεί να αποτελέσει πολύ καλή αφορμή για να έρθει στην επιφάνεια η ερωτική σου ζωή με στόχο να πάψουν να υπάρχουν σκιές σε αυτή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Η δύσκολη Πανσέληνος στην Παρθένο φαίνεται να φέρνει στην επιφάνεια θέματα προς συζήτηση τα οποία όμως είναι σε θέση να αναταράξουν δεδομένα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στην Παρθένο μπορεί να αναβάλει τα εργασιακά σου πλάνα με αποτέλεσμα να πρέπει να διαμορφώσεις εκ νέου το πρόγραμμα σου με έναν τρόπο που δείχνει πως μοιράζεις την τράπουλα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Η Πανσέληνος στην Παρθένο μπορεί να επηρεάζει τα οικονομικά σου και να πρέπει να κάνεις κινήσεις που ανακατεύουν την τράπουλα με στόχο να κάνεις περισσότερο βιώσιμη μία κατάσταση που μοιάζει να είναι σε τροχιά πέρα από τις δυνάμεις σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου είναι πιθανό να προκαλεί αναταράξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να πρέπει να έρθεις σε επαφή με ένα άτομο που γνωρίζεις πως η ισορροπία δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Η Πανσέληνος στην Παρθένο θα στρέψει την προσοχή σου σε θέματα υγείας που μπορεί να αντιμετωπίζεις ή θα μπορούσαν να θέτουν εμπόδια στην καθημερινότητα σου, και τα οποία έχεις συνειδητά αγνοήσει ή δεν έχεις λάβει υπόψη σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στην Παρθένο μπορεί να αποτελέσει μία στιγμή κατά την οποία θα βρεθείς σε μία κουβέντα με άτομα του φιλικού περιβάλλοντος και μπορεί να ειπωθούν αλήθειες που είναι σε θέση να πονέσουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Η Πανσέληνος στην Παρθένο φαίνεται να προκαλεί αναταράξεις σε θέματα επαγγελματικού περιεχομένου αφού θα φέρει προβλήματα και στην ισορροπία σου με ζητήματα μέσα στο σπίτι σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να θέσεις στέρεες και γήινες βάσεις σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων που δεν μπορούν να μένουν στον αέρα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος στην Παρθένο αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να βελτιώσεις δεδομένα στον οικονομικό τομέα, για να προσμετρήσεις κάποια έξοδα που μπορεί να θέτουν σε κίνδυνο σχέδια που έχεις ήδη καταστρώσει ή είναι μέσα στο μυαλό σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθείς

Η Πανσέληνος απέναντι σου απαιτεί γερό στομάχι και ικανότητα να διαχειριστείς τις αλήθειες που θα ειπωθούν σε σχέσεις που είναι πλέον ολοφάνερο πως δεν μπορούν να συνεχίσουν όπως πίστευαν μέχρι σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.Tags: ΖΩΔΙΑ
MORE FOR YOU