Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 13/3 έως 19/3

Η αστρολογική πρόβλεψη του Γιώργου Σοφιάνη.

Γιώργος Σοφιάνης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017
Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα προσφέρει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε μία εξομολόγηση που δεν έκανες τόσο καιρό, η οποία όμως δεν είναι βέβαιο πως θα γίνει απέναντι στο άτομο που θέλεις να έχεις απέναντι σου ή θα την κάνεις μπροστά στον καθρέφτη σου. Το μυαλό σου είναι γεμάτο από φράσεις και προτάσεις που δεν έχεις προλάβει να εκφράσεις, με αποτέλεσμα να είναι αρκετά εύκολο να αρχίσεις να μιλάς στον πρώτο τυχόντα μπροστά σου, χωρίς αυτό να σημαίνει πως προσφέρει κάτι περισσότερο από μία απλή εσωτερική ανακούφιση. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεση σου να αποδράσεις από την εγωιστική σου ματιά απέναντι στα πράγματα είναι το ζητούμενο της νέας εβδομάδας αφού αυτή η πράξη μπορεί να φέρει πολλά δώρα. Πιθανότατα να συνεχίζεις να κουβαλάς αναπάντητα ερωτήματα για θέματα που αφορούν τις επαγγελματικές σου συνεργασίες και να μην είσαι σε θέση να τα ξεπεράσεις χωρίς να θέλεις να τα σκαλίσεις και να αναζητήσεις τον πραγματικό λόγο που έχουν συμβεί κάποια πράγματα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η συναναστροφή σου με αρκετά άτομα τη νέα εβδομάδα θα φέρει στην επιφάνεια θέματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αφού μοιάζει σαν να μην μπορείτε πλέον να μιλήσετε την ίδια γλώσσα, σαν να υπάρχει απόσταση σε θέματα που μέχρι πριν από λίγο καιρό θεωρούνταν κοινής αντίληψης. Κάποιες συγκρούσεις που έχουν ήδη κάνει την εμφάνιση τους φαίνεται να λαμβάνουν μεγαλύτερη διάσταση τη νέα εβδομάδα αφού θα βαθύνουν και μπορεί να λειτουργήσουν και σαν ξυπνητήρια σε σχέσεις που έχουν παραμείνει στάσιμες. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο τρόπος με τον οποίο θα χειριστείς τις απαιτήσεις ατόμων από εσένα έχει μεγάλη σημασία τη νέα εβδομάδα. Θα έχεις την ευκαιρία να εμπλακείς σε έναν καυγά που μοιάζει να βοηθά στο να ξεθυμάνει η ένταση ανάμεσα σε εσένα και την άλλη πλευρά, κάτι το οποίο όμως δε θα μπορέσει να δώσει απαντήσεις σε υπάρχοντα ερωτήματα. Μπορεί πάλι να λειτουργήσεις εσύ σαν το αφεντικό που ζητά πολλά, ίσως και παράλογα, από πρόσωπα που συνεργάζεστε, με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα και να δημιουργηθούν εστίες έντασης που δεν είναι καθόλου εύκολο να σβήσουν. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Η διάθεση να κάνεις βήματα που δείχνουν πως προχωράς παρακάτω μπορεί να είναι δεδομένη, αλλά τη νέα εβδομάδα καλά θα κάνεις να προσέξεις μήπως εκφράζεις αυτά τα βήματα με τρόπο που δημιουργεί εντάσεις με άτομα του κύκλου σου. Στον επαγγελματικό τομέα, φαίνεται να διαθέτεις την ικανότητα να πείσεις τους γύρω σου, να αναλαμβάνεις ρόλους που κάποιοι άλλοι δεν μπορούν να αντέξουν, αλλά την ίδια στιγμή πρόσεξε τις υποσχέσεις που μοιράζεις γύρω σου γιατί μπορεί να φαίνονται πολύ φιλόδοξες για να είναι αληθινές. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό που φαίνεται να σε απασχολεί έντονα τη νέα εβδομάδα είναι τα οικονομικά σου, κυρίως επειδή δε βρίσκεις σημεία σύμπλευσης σε συζητήσεις που κάνεις με άτομα που λαμβάνουν μέρος στον τομέα των εσόδων σου. Θα χρειαστεί να κάνεις μία κουβέντα με το αφεντικό ή τον προϊστάμενο σου για να διώξεις από το μυαλό σου κάποιες ασάφειες, που όμως κουβαλούν και μία λογική βάση την οποία καλείσαι να διαχειριστείς με προσοχή. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Τη νέα εβδομάδα μπορει να ακούσεις αρκετά πράγματα που είναι σε θέση να σε ταρακουνήσουν ή ακόμα και ενοχλήσουν, αφού βρίσκεσαι σε μία περίοδο κατά την οποία μαζεύονται πολλά δεδομένα γύρω σου και καλείσαι να τα βάλεις σε κατηγορίες. Κάποια παράπονα σε μία σχέση ή συνεργασία μπορεί να ακουστούν διαφορετικά αυτή την περίοδο, αφού θα θελήσεις να εξετάσεις τους βαθύτερους λόγους για κάτι τέτοιο και όχι να μείνεις την επιφάνεια. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα μάτια σου θα πρέπει να είναι στραμμένα στον τομέα της καθημερινότητας και τις κινήσεις που γίνονται από άτομα που δεν έχετε άμεση επιρροή μεταξύ σας, αλλά είναι σε θέση να επηρεάσουν έμμεσα τη ροή της ζωής σου. Αν παρατηρείς στο περιβάλλον της εργασίας σου κάποιες μυστικές συσκέψεις, κάποια συζητήσεις που γίνονται και δε βγαίνουν στην επιφάνεια, κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις, τότε προσπάθησε να μην παρασυρθείς από το πάθος σου να ξεσκεπάσεις αυτό το θέμα, αλλά φρόντισε να γίνεις μέρος αυτού. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αναστάτωση στον τομέα των ερωτικών σου μπορεί να προκαλέσει κάποια αναταραχή στη ροή της καθημερινότητας, αλλά θα μπορούσε να αποτελέσει και μία καλή αφορμή για να δεις κάποια πράγματα της ζωής σου που θεωρείς πως κινούνται με τον αυτόματο πιλότο. Η επαναφορά ενός προσώπου από παλιά μπορεί να φέρει στο προσκήνιο αναμνήσεις που θεωρούσες πως είχαν καεί, αλλά συνεχίζουν να είναι παρούσες και να σε δοκιμάζουν μπροστά σε υπάρχουσες δεσμεύσεις και ειλικρινείς υποσχέσεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι γνώμες άλλων μπορεί να γίνουν αντικείμενο κόντρας τη νέα εβδομάδα, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως θα αντιπαρατεθείς με άτομα του άμεσου περιβάλλοντος σου. Η επαφή σου  με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος θα μπορούσε να δημιουργήσει νέα δεδομένα σε καταστάσεις της προσωπικής ή επαγγελματικής σου ζωής, αφού φαίνεται να υπάρχουν εκπλήξεις από την πλευρά τους. Η κουβέντα που θα γίνει δε χρειάζεται να λειτουργήσει σαν την εκτόνωση ενός καπακιού που γνωρίζεις πως θα μπορούσε να φέρει στην επιφάνεια πολλές γκρίνιες και ενοχικές φράσεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο τρόπος με τον οποίο θα εκφραστείς τη νέα εβδομάδα φαίνεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν το καμπανάκι στις ζωές ανθρώπων που βρίσκονται κοντά σου και επιδιώκεις να αλλάξεις τη μεταξύ σας ισορροπία. Θα έρθεις αντιμέτωπος/η με ζητήματα που αφορούν θέματα της οικογένειας ή του επαγγελματικού περιβάλλοντος και θα πρέπει να ελέγξεις την ισορροπία ανάμεσα στο γκάζι και το φρένο που επιβάλεις σε αυτά τα πρόσωπα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ενασχόληση με θέματα οικονομικού περιεχομένου φαίνεται να αποτελεί το κύριο θέμα και της νέας εβδομάδας, αφού θα πρέπει να διαχειριστείς ζητήματα που είναι πλέον δεδομένα πως δεν μπορούν να συνεχίσουν να υφίστανται όπως τα άφησες. Κάποια έξοδα που έχουν προκύψει θα μπορούσαν να σε προβληματίσουν, εκτός και αν συνεχίζεις να ζεις σύμφωνα με τα δεδομένα που έχεις θέσει στον εαυτό σου χωρίς να σε απασχολεί ιδιαίτερα το θέμα του μέλλοντος. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

 Tags: ΖΩΔΙΑ
MORE FOR YOU