Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 20/3 έως 26/3

Η αστρολογική πρόβλεψη του Γιώργου Σοφιάνη.

Γιώργος Σοφιάνης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017
Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Η αναμονή ή επιφυλακτικότητα είναι δύο στοιχεία που θα σε προβληματίσουν τη νέα εβδομάδα αφού φαίνεται να είναι έτοιμες να παίξουν με τα νεύρα σου. Μπορεί να επιβάλεις στον εαυτό σου ώστε να ανέχεται αυτά σου μεταφέρονται από εξωτερικές πλευρές, να θεωρείς πως πρέπει να κάνεις υπομονή και να αντέξεις καταστάσεις που σκέφτεσαι πως θα έπρεπε να αντιμετωπίσεις πολύ πιο αποφασιστικά και δυναμικά. Την ίδια όμως στιγμή, αναγνωρίζεις πως υπάρχουν ακόμα πράγματα που μπορείς να παρατηρήσεις και να μάθεις μέσα από τις λέξεις και κινήσεις άλλων, ακόμα και αν η συμπεριφορά τους σε ενοχλεί, εκνευρίζει και θυμώνει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αλήθεια είναι πως η νέα εβδομάδα κουβαλά τη δυναμική για μία μη αναμενόμενη έκπληξη, την οποία όμως θα πρέπει να κατανοήσεις κατά πόσο σου τη σερβίρουν ή αποφασίζεις να σερβίρεις εσύ σε άλλους. Στον εργασιακό χώρο, μπορεί να υπάρχει ένα κλίμα αυξανόμενης έντασης, μία κατάσταση που σιγοβράζει και γνωρίζεις πως θα υπάρξει μία έκρηξη σύντομα, αλλά αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να αποφύγεις τις παλινωδίες και την επιστροφή σε ένα παρελθόν που σε βοηθά παροδικά για να διώξεις τις εικόνες σου σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επαφή σου με πρόσωπα του φιλικού κύκλου φαίνεται να είναι η απάντηση που αναζητάς ώστε να βγεις από διλήμματα και αδιέξοδα επαγγελματικού και ερωτικού περιεχομένου. Η ευκαιρία που σου δίνεται να βρεθείς σε μία συνάντηση με γνώριμα πρόσωπα που μπορεί όμως να έχετε χαθεί τον τελευταίο καιρό, δε θα πρέπει να πάει χαμένη, αφού έχεις το δώρο να βγεις από ένα περιβάλλον που σε στενεύει. Η συναναστροφή σου με άτομα που επιμένουν να θέτουν όρια και κανόνες στη ζωή σου, που δυσκολεύουν τον ύπνο σου το βράδυ, που συνεχίζουν να κινούνται σε μονολόγους που δεν μπορείς να φέρεις στα μέτρα σου, είναι στοιχεία που προσπαθείς να αποκρούσεις χωρίς όμως να έχεις ακόμα ανακαλύψει τον τρόπο να το κάνεις και πράξη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα νέα δεδομένα στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να αποτελέσουν αφορμή για να υπάρξουν εκπλήξεις και αναταράξεις τη νέα εβδομάδα. Η εισβολή ενός νέου προσώπου στη σκηνή μπορεί να μοιάζει με ένα έργο που έχεις και πάλι παρακολουθήσει παλιότερα και καλείσαι να διαχειριστείς πλέον με άλλον τρόπο, αφού θα πρέπει να λειτουργήσεις πολύ πιο έξυπνα και αποτελεσματικά. Ίσως να αισθάνεσαι πως έχεις την ευκαιρία να ολοκληρώσεις μία πράξη παλιότερης περιόδου που όμως ποτέ δεν έφτασε στο τέλος της, αλλά δεν πρέπει να σκέφτεσαι με αυτό τον τρόπο. Έχεις μπροστά σου μία πρόκληση την οποία θα πρέπει να εντάξεις στην εποχή που ζεις, αφού μόνο με αυτό τον τρόπο θα αποδείξεις ακόμα και σε αυτούς που συνεχίζουν και σε αμφισβητούν πως μπορείς να αναλάβεις βάρη που σου προσάπτουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Οι εξελίξεις της νέας εβδομάδας σε θέματα που έχουν να κάνουν με μια μετακίνηση φαίνεται να δίνουν τον τόνο σε μία περίοδο που πρέπει να κλείσεις τα αυτιά στις Σειρήνες και να συνεχίσεις να ακούς τον ήχο από το βάθος της καρδιάς σου. Η ευκολία που σου παρέχεται ώστε να μετατοπίσεις το ενδιαφέρον σου από έναν τομέα σε έναν άλλο, να αφήσεις στην άκρη μία γνωριμία για να πεταχτείς σε κάτι νέο, να παρατήσεις στη μέση μία επαγγελματική προσπάθεια ώστε να στραφείς προς κάτι νέο με εξαιρετικό ενδιαφέρον, είναι στοιχεία που δεν πρέπει να αφήσεις να επηρεάσουν έντονα τη ζωή σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επιμονή κάποιου ανθρώπου να ρίξει άπλετο φως στη ζωή σου μπορεί να αποτελέσει την αφορμή ώστε να νιώσεις πως σε παρακολουθούν ή πως προσπαθούν να σε εγκλωβίσουν μέσα σε μία παγίδα τη νέα εβδομάδα. Ίσως να θελήσεις να αναζητήσεις ίχνη  ανθρώπων που έχουν αποφασίσει να ψάξουν προσωπικά σου δεδομένα και στην πορεία να καταλάβεις πως πρόκειται για γνώριμα πρόσωπα, για άτομα που επιστρέφουν στη σκηνή για να εξετάσουν πόσο έχει προχωρήσει η παράσταση της ζωής σου. Ίσως πάλι να πρόκειται για μηχανισμούς που έχουν αποφασίσει να παίξουν με τα έσοδα σου και να βρεθείς μπροστά σε έναν έλεγχο που θεωρείς πως μπορεί ακόμα και να παραβιάζει τα προσωπικά σου δεδομένα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η επιστροφή σε μνήμες και παραστάσεις που έχεις αφήσει πίσω σου μπορεί να είναι μία καλή ευκαιρία να τεστάρεις τη διαμάχη ανάμεσα στο μυαλό και την καρδιά σου τη νέα εβδομάδα. Η επαναφορά ενός προσώπου από το παρελθόν μπορεί να περιπλέξει τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή, αφού η σύγκριση με το σήμερα δεν είναι απαραίτητο να βγάλει κάποιον νικητή. Θα πιεστείς ώστε να πάρεις μία απόφαση ή να αποφύγεις να γίνεις εσύ αυτός/η που γίνεται το τρίτο πρόσωπο και αυτό μπορεί να φανεί και στους γύρω σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η και προκύπτει μία νέα γνωριμία, τότε φρόντισε να ζήσεις αυτό που έχεις μπροστά σου χωρίς να κάνεις σχέδια για το μέλλον, αφού τα πράγματα δεν είναι όπως ακριβώς φαίνονται τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προκλήσεις της εργασιακής καθημερινότητας μπορεί να σε φορτώσουν με περισσότερη κούραση και κάποια νεύρα τη νέα εβδομάδα, γι αυτό φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος/η για κάτι τέτοιο. Θα βρεθείς απέναντι από άτομα που μπορεί να θεωρήσεις πως λειτουργούν εντελώς παράλογα, που έχουν θέσει ως στόχο να σε αντιμετωπίσουν στη βάση μίας αναμέτρησης που τεστάρει τα νεύρα σου. Θα χρειαστεί να διατηρήσεις την αυτοκυριαρχία σου, ακόμα και αν καταλάβεις πως έχεις απέναντι σου άτομα που είναι σε θέση να αλλάζουν γνώμη, να μοιάζουν αναποφάσιστα, να μην ξέρουν τι ακριβώς θέλουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα εβδομάδα θα σε στρέψει ακόμα περισσότερο στον τομέα της ερωτικής σου ζωής με στόχο να επιλύσεις κάποια θέματα που φαίνεται να επηρεάζουν και τη ροή της καθημερινότητας σου. Όσο παραμένεις σε μία σχέση που βρίσκεται στο μεταίχμιο, τόσο περισσότερο αντιλαμβάνεσαι πως οδηγείσαι σε μία μορφή παράνοιας, αφού δεν είσαι σε θέση να ορίσεις τα αισθήματα σου. Η έλλειψη ερωτικού ενδιαφέροντος προς το/η σύντροφο μπορεί να σε οδηγήσει σε μία αγκαλιά από τα παλιά, να σε σπρώξει προς μία κατεύθυνση που θεωρούσες πως είχε κλείσει, αλλά μάλλον έχεις κάνει λάθος. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε υπάρχει το ενδεχόμενο να βρίσκεσαι σε ένα δίλημμα ανάμεσα σε αυτό που προστάζει η καρδιά και αυτό που φωνάζει η λογική, χωρίς όμως να είναι εύκολο να λύσεις τη δύσκολη αυτή εξίσωση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να φέρνει μαζί της αναστάτωση και φασαρία στη ζωή σου, αφού υπάρχουν εξωγενείς παράγοντες που θα λειτουργήσουν σαν ανατροπείς της καθημερινότητας σου. Κάποιες βλάβες μέσα στο σπίτι σου, μπορεί να σε βάλουν στη διαδικασία επισκευών που δεν είχες υπολογίσει και κοστίζουν τόσο σε χρόνο όσο και σε χρήμα. Κάποιες επισκέψεις που δεν ανέμενες μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν αφού δεν είσαι έτοιμος/η να ακολουθήσεις τις επιλογές και επιταγές άλλων, ειδικά όταν δεν έχεις εξ αρχής συμφωνήσει με κάτι τέτοιο. Κάποιες ανατροπές σε επαγγελματικά πλάνα μπορεί να φέρουν αναστάτωση στην προσωπική σου ζωή και να δημιουργηθούν κάποιες συζητήσεις που δεν είναι σίγουρο πως θα οδηγήσουν σε αμοιβαία κατανόηση της κατάστασης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η απάντηση σου απέναντι σε θέματα που σου θέτουν τρίτα άτομα είναι ένα ζήτημα που θα σε απασχολήσει τη νέα εβδομάδα, αφού φαίνεται να έχεις μαζέψει πολλά που θα ήθελες να βγάλεις από μέσα σου. Η συναναστροφή σου με πρόσωπα του συγγενικού κύκλου μπορεί να αποτελέσει την αφορμή να κάνεις αυτή τη λεκτική  έκρηξη που ετοιμάζεται εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα και να μιλήσεις για θέματα της σχέσης σου ή του επαγγελματικού περιβάλλοντος που σε έχουν εξουθενώσει. Αυτά που θα πεις μπορεί να φανούν περίεργα ή αδύνατα σε πρόσωπα που δεν τα έχουν ακούσει άλλη φορά στη ζωή τους, οπότε φρόντισε να είσαι σαφής και ειλικρινής, δίνοντας και αποδείξεις μαζί με τις ιδέες σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία αλλαγή που θα γίνει στον οικονομικό τομέα τη νέα εβδομάδα θα καθορίσει και την αντίδραση σου απέναντι σε υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και μπορεί να αφορούν τρίτα πρόσωπα. Βλέποντας πως κάποιοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δουλειά σου, πως σε πιέζουν ολοένα και περισσότερο χωρίς όμως να προκύπτουν αυξήσεις στις αποδοχές σου, μπορεί να επαναστατήσεις και να ζητήσεις εξηγήσεις ή να απαιτήσεις κάτι καλύτερο για εσένα. Αν πάλι αντιλαμβάνεσαι πως δεν υπάρχει τρόπος να βελτιώσεις τη θέση σου, τότε μπορεί να αποφασίσεις να επαναστατήσεις απέναντι σε κοντινά σου πρόσωπα που επιμένουν να περιμένουν τη δική σου βοήθεια για να σταθούν στα πόδια τους, χωρίς όμως να βλέπουν πως και εσύ ο/η ίδιος/α πιέζεσαι. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 



Tags: ΖΩΔΙΑΚΑ ΤΑΤΟΥΑΖ




MORE FOR YOU