22/4 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Η αστρολογική πρόβλεψη του Γιώργου Σοφιάνη.

Γιώργος Σοφιάνης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017
Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

Αποτοξίνωση. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς το Σάββατο 22 Απριλίου φαίνεται να δυναμώνει την ανάγκη για εσωτερική γαλήνη ειδικά στους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Το τετράγωνο του Άρη από τους Διδύμους με το Βόρειο Δεσμό από την Παρθένο δημιουργεί αρκετό θόρυβο και λειτουργεί σαν τη γέννηση εκκρεμοτήτων σε μία καθημερινότητα που παλεύει να καθαρίσει το τοπίο από ότι θεωρείται ξένο σώμα και τοξικό στοιχείο. Κάθε προσπάθεια να προστεθεί και κάτι νέο σε ένα μυαλό που έχει πάθει υπερφόρτωση, μπορεί να καταλήγει σε ένα συναισθηματικό ξέσπασμα που είναι πολλές φορές δύσκολο να εξηγηθεί. Η συσσώρευση σκέψεων και εμμονών λειτουργεί παραπλανητικά σε ανθρώπους που αναζητούν την άκρη του νήματος, χωρίς όμως να καταλαβαίνουν πως κρατούν πολλά νήματα στα χέρια τους, οπότε δεν υπάρχει μία, αλλά περισσότερες άκρες που δε σχετίζονται μεταξύ τους. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΖΩΔΙΑ| ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ| ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ| ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ| ΖΩΔΙΑΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ| ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017
MORE FOR YOU