21/4 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Η αστρολογική πρόβλεψη του Γιώργου Σοφιάνη.

Γιώργος Σοφιάνης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017
Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

Ένα ουφ που ακούγεται πολύ μακριά. Η παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο και η είσοδος του Άρη στους Διδύμους την Παρασκευή 21 Απριλίου φαίνεται να τονίζει την ανάγκη γα ένα ταξίδι για τους εκπροσώπους του αέρινου στοιχείου (Δίδυμοι. Ζυγός, Υδροχόος), ειδικά αν πρόκειται για εκδρομή που βοηθά να ληφθούν αποστάσεις από φλέγοντα και δυσεπίλυτα θέματα.

Το τετράγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Παρθένο/Ιχθείς είναι μία ισχυρή ένδειξη πως απαιτείται να βρεθεί μία νέα οπτική γωνία σε καταστάσεις που βαλτώνουν, που κινούνται μεταξύ δύο πόλων χωρίς να είναι εφικτή η λήψη της τελικής απόφασης. Μία κουβέντα που σοκάρει τους γύρω σου μπορεί να αποτελεί το κλειδί για να ανοίξεις μία πόρτα που τόσο καιρό παραμένει κλειδωμένη γιατί δεν είναι βέβαιο πως εσύ ή η άλλη πλευρά θέλει να δει αυτό που κρύβεται πίσω από αυτή. Μία συζήτηση που ανάβει τη φλόγα της περιέργειας μπορεί να αποτελέσει την ευκαιρία για να ξεδιπλωθούν μία σειρά από σκέψεις και απόψεις που θα κινήσουν την περιέργεια ανθρώπων που είναι σε θέση να αποτελέσουν καταλύτες στο δίλημμα που αντιμετωπίζεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΖΩΔΙΑ| ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ| ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ| ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ| ΖΩΔΙΑΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ| ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017
MORE FOR YOU