26/6 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Η αστρολογική πρόβλεψη του Γιώργου Σοφιάνη.

Γιώργος Σοφιάνης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017
Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017

Η είσοδος της Σελήνης στο Λέοντα τη Δευτέρα 26 Ιουνίου δυναμιτίζει το κλίμα της εβδομάδας, αφού φαίνεται να ενεργοποιεί τα αντανακλαστικά ανθρώπων που θεωρούν πως θίγονται, αδικούνται, πιέζονται με αποτέλεσμα να νιώθουν έτοιμοι να επαναστατήσουν και να διεκδικήσουν το δίκιο τους.

Η αντίθεση των Ερμή και Άρη από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω αρχίζει να γίνεται ολοένα και πιο ισχυρή τη νέα εβδομάδα, με αποκορύφωμα το Σαββατοκύριακο και το ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας, με αποτέλεσμα τα νεύρα να εντείνονται και οι παρασκηνιακές κινήσεις να ξεκινήσουν να υφαίνονται με στόχο την επικράτηση σε έναν αγώνα που δεν είναι ορατοί οι δύο αντίπαλοι. Η Σελήνη από το Λέοντα μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα της αντιπαλότητας και αντιπαράθεσης και να δημιουργήσει την έντονη προσωπική φιλοδοξία σε ανθρώπους που είναι έτοιμοι να κάνουν το μεγάλο βήμα ή άλμα προς το μέλλον, οπλίζοντας του με μεγάλες δόσεις θάρρους και ετοιμότητας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΖΩΔΙΑ| ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ| ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ| ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ| ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ| ΙΟΥΝΙΟΣ 2017
MORE FOR YOU