23/8 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Η αστρολογική πρόβλεψη του Γιώργου Σοφιάνη.

Γιώργος Σοφιάνης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017
Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017

Το μαχαίρι στο κόκκαλο. Η Τετάρτη 23 Αυγούστου δίνει την ευκαιρία για μία πολύ πιο ψύχραιμη και ουσιαστική ματιά απέναντι στα πράγματα, αφού η είσοδος του Ήλιου στην Παρθένο και η αντίθεση της Σελήνης από το ίδιο ζώδιο με το Χείρωνα από τους Ιχθείς και το τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα βοηθήσουν να εξηγηθούν ζητήματα που είτε βασίζονταν σε αισιόδοξη ματιά απέναντι στα πράγματα, είτε στηρίζονταν σε λέξεις δίχως νόημα.

Αν ανήκεις στο μεταβλητό σταυρό των ζωδίων/ωροσκόπων (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) τότε έχεις την υποχρέωση, το καθήκον ή την ευκαιρία (ανάλογα με την επιλογή που κάνεις) να εξηγήσεις αυτά που έχουν ακουστεί και μοιάζουν με σχέδιο-βόμβα ή να αφυπνίσεις συνειδήσεις που έχουν παθιαστεί με το περιτύλιγμα και όχι το εσωτερικό του δώρου. Μπορεί να χαρακτηριστείς ωμά ειλικρινής, να σου προσάψουν πως δεν έχεις καρδιά και φαντασία, πως κοιτάζεις το δέντρο και όχι το δάσος, αλλά κάποιος/α θα πρέπει να κάνει και όλα τα παραπάνω. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΖΩΔΙΑ| ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ| ΑΣΤΡΑ| ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ| ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ| ΖΩΔΙΑΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
MORE FOR YOU