Άστρα: Τι θα φέρει η Πανσέληνος στις 6/9

Η αστρολογική πρόβλεψη του Γιώργου Σοφιάνη.

Γιώργος Σοφιάνης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου 2017
Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου 2017

Η Πανσέληνος της 6ης Σεπτεμβρίου στη 14η μοίρα των Ιχθύων σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και quincunx με την Αφροδίτη από το Λέοντα μοιάζει με το κλείσιμο ενός καλοκαιριού που έφερε ή συνεχίζει να αναζητά τη μαγεία που είχε θέσει ως πρωταρχικό στόχο.

Η μάχη ανάμεσα στην αλήθεια και τις ψευδαισθήσεις είναι ένα τεράστιο στοίχημα ειδικά για τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο, ειδικά τώρα που φαίνεται να υπάρχει η ευκαιρία να κινητοποιηθούν οι εξελίξεις. Η ανάγκη να ακουστεί η αλήθεια είναι μεγαλύτερη από ποτέ, αλλά αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα υπάρξουν και κάποιες πληγές που είναι δύσκολο να αποφευχθούν ή να καλυφθούν.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος όμως μπορεί να αποτελέσει και την αφορμή για να θυσιαστεί κάτι στο βωμό της εξέλιξης, για να κλείσει ένα κεφάλαιο χωρίς να έχει οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Η ανάγκη όμως να υπάρξει συνέχεια, είναι  μεγαλύτερη από τον τρόπο της απώλειας μίας συνήθειας.

Κριός

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς μπορεί να μοιάζει με την κατάλληλη ευκαιρία να φέρεις στην επιφάνεια τη ρομαντική πλευρά του εαυτού σου, να αφήσεις στην άκρη τις προσωπικές σου επιδιώξεις και να αφοσιωθείς σε ένα άλλο άτομο. Μπορεί να χρειαστεί να ρίξεις όλη την προσοχή σου σε μία μεγαλύτερη αποστολή σε σχέση με την καθημερινή σου δουλειά ή να παθιαστείς με ένα σκοπό που ξεπερνά τα πλαίσια της ατομικής προσφοράς. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Η φιλική Πανσέληνος στους Ιχθείς σε βοηθά να στραφείς στην αρωγή φίλων και γνωστών για να βγεις από έναν προβληματισμό που αντιμετωπίζεις τον τελευταίο μήνα σχετικά με την εξέλιξη της δουλειάς ή της σχέσης σου. Μπορεί να χρειαστεί να λάβεις τη γνώμη αρκετών ανθρώπων σχετικά με το τέλος μίας κατάστασης, αλλά στην πραγματικότητα απλά κερδίζεις χρόνο μέχρι να εκφράσεις την τελική σου απόφαση. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς φαίνεται να τονίζει την ολιγωρία σου απέναντι σε ένα κομβικό θέμα το οποίο καλείσαι να αντιμετωπίσεις χωρίς χρονοτριβή. Αν δεν έχεις αντιληφθεί πως υπάρχει ένα ζήτημα που έχεις αφήσει στην άκρη και πρέπει να αντιμετωπίσεις με ταχύτητα και σοβαρότητα, τότε κάποιος/α θα προσπαθήσει να σε ξυπνήσει. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς μπορεί να λειτουργεί σαν την ευκαιρία για μία εκδρομή, σαν την αφορμή για να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι που μοιάζει να έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις ή να λειτουργεί σαν την ευκαιρία να αποδράσεις από ένα περιβάλλον που σε πιέζει. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς απαιτεί προσοχή στον οικονομικό τομέα, αφού είναι πολύ εύκολο να πέσεις θύμα της εμπιστοσύνης που δείχνεις σε άτομα που δε γνωρίζεις ή που καταφέρνουν να σε πείσουν χωρίς να χρειαστεί και μεγάλη προσπάθεια. Από την άλλη βέβαια πλευρά, σου προσφέρεται η ευκαιρία να τραβήξεις τα βλέμματα προς το μέρος σου, κάτι που σημαίνει πως μπορείς να προκαλέσεις το ερωτικό αίσθημα στο άτομο που θέλεις να ρίξεις με αρκετή ευκολία. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η Πανσέληνος απέναντι σου φαίνεται να δημιουργεί  ένα έντονα ρομαντικό και ειδυλλιακό κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις αφού θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που φαίνεται να μαλακώνει τις αντιδράσεις σου. Μπορεί να έχεις την ευκαιρία να ζήσεις κάτι που μοιάζει με ουτοπία και ψέμα, αλλά προσπάθησε να αφήσεις για λίγο στην άκρη τις αμφιβολίες σου και να το ζήσεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς σου τονίζει πως είναι επιτακτική ανάγκη να εστιάσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σου, σε καταστάσεις που είναι σε θέση να επηρεάσουν την ομαλή ροή της καθημερινότητας σου. Μπορείς να αναζητήσεις αφορμές για τέτοιου είδους αναταράξεις στον εργασιακό χώρο, ειδικά αν υπάρχει παρασκήνιο το οποίο δεν μπορείς να αντιληφθείς. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς μπορεί να αποτελέσει μία καλή αφορμή για να αποδράσεις από το ασφυκτικό κλίμα της επαγγελματικής ή οικογενειακής ζωής που σε πιέζει τον τελευταίο καιρό και να απολαύσεις κάποιες στιγμές με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα. Πιθανότατα να έχεις την ανάγκη να ζήσεις έξω από το αυστηρά καθορισμένο πλαίσιο της ζωής σου, να παθιαστείς ή να ονειρευτείς με κάτι που σου προσφέρεται, γι αυτό είναι πιθανό να θελήσεις να ξεκινήσεις και μία δραστηριότητα που προσφέρει κάτι τέτοιο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς μπορεί να σε κάνει να νιώσεις άβολα αφού αισθάνεσαι πως δε χωράς μέσα σε ένα περιβάλλον που έχεις πιεστεί για να μπεις, μέσα σε μία κατάσταση που θεωρείς πως δε σου επιτρέπει να έχεις αρκετό καθαρό οξυγόνο. Η ανάγκη της απόδρασης είναι και πάλι παρούσα και σε ωθεί στο να αναζητήσεις έξοδο διαφυγής, όταν θα έπρεπε απλά να αναζητάς το περιβάλλον που θα μπορούσε να καλύψει τις ανάγκες σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς μπορεί να φέρει εξελίξεις σε ένα ταξίδι που προγραμματίζεις ή έχεις στο μυαλό σου χωρίς όμως να έχεις μπορέσει ακόμα να χωρέσεις μέσα στο πρόγραμμα σου. Το μυαλό σου όμως φαίνεται να αρχίζει να ζητά έντονα αυτή την απόδραση, αφού βλέπεις πως δεν μπορείς να συνεννοηθείς εύκολα με άτομα της καθημερινότητας σου, κάτι που σημαίνει πως έχεις ανάγκη να αδειάσεις από σκέψεις που σε κυνηγούν καθημερινά. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς συνιστά προσοχή στα οικονομικά σου, αφού μπορεί να βρίσκεσαι μπροστά σε μία επαγγελματική προοπτική που δεν είναι και πολύ εύκολο να κρίνεις με αυστηρά λογικό τρόπο. Το συναισθηματικό κομμάτι μπορεί να μπαίνει  μπροστά στην ορθή κρίση που καλείσαι να δείξεις και να σε εμποδίζει να λάβεις μία απόφαση που είναι ενδεδειγμένη. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου θα αποτελέσει για ακόμα μία φορά την αφορμή να αντιληφθείς πως τα φώτα πέφτουν πάνω σου και σε αναγκάζουν να αναλάβεις πρωταρχικό ρόλο στον προσωπικό τομέα. Καλείσαι να αντιληφθείς αν και κατά πόσο θυματοποιείς τον εαυτό σου σε μία σχέση που θέλεις να την κάνεις να μοιάζει με αυτό που ονειρεύεσαι αλλά στην πραγματικότητα απέχει από αυτή την κατάσταση. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΖΩΔΙΑ| ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ| ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ| ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ| ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ| ΑΣΤΡΑ| ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ| ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ| ΖΩΔΙΑΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ| ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ| ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2017| ΖΩΔΙΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
MORE FOR YOU