Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 11/9 έως 17/9

Η αστρολογική πρόβλεψη του Γιώργου Σοφιάνη.

Γιώργος Σοφιάνης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2017
Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ

Τη νέα εβδομάδα καλείσαι να αντιμετωπίσεις ένα αγκάθι, που επιμένει να σε βασανίζει κυρίως εγκεφαλικά, αφού σε καλεί να βάλεις τη λογική και τη λογοκρισία πολλές φορές μπροστά από τον ενθουσιασμό και την έξαψη της στιγμής, Η ανάγκη να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες της δουλειάς σου, να ρίξεις όλο το βάρος σε ένα θέμα που γνωρίζεις πως θα καταναλώσει πολύ χρόνο και ταυτόχρονα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο και κάποιες συγκρούσεις με άτομα του εργασιακού περιβάλλοντος, σε ταλαιπωρεί και παράλληλα σε προβληματίζει. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα εβδομάδα κουβαλά μαζί της την ευκαιρία να δεις τη ζωή σου να ξεκολλά από μία επανάληψη και μετριότητα, να δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου να εκφραστεί ανοικτά και να βρεις ανταπόκριση που δε θεωρούσες πως θα μπορούσε να υπάρχει. Στον ερωτικό τομέα, υπάρχουν εξελίξεις που θα σε αναγκάσουν να προχωρήσεις στο παρακάτω βήμα της σχέσης σου, που σε ωθούν να παραδεχτείς πως μπορεί να βρίσκεσαι ένα βήμα πριν την απόλαυση. Ίσως να συγκατοικήσεις ή να αντιληφθείς πως είναι καιρός να προχωρήσεις στη δημιουργία οικογένειας.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα εβδομάδα θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με κρίσιμες αποφάσεις σε οικογενειακό ή επαγγελματικό επίπεδο, με στόχο να μπορέσεις να ανταγωνιστείς άτομα που διαθέτετε μία διαφορά στον τρόπο σκέψης και αντίληψης. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να συγκρουστείς αφού θα προσπαθήσεις να περάσεις τις απόψεις σου, κάτι που μοιάζει με έντονη κριτική απέναντι σε ένα άτομο που διαθέτει έντονη ισχυρογνωμοσύνη. Ίσως πάλι να αντιλαμβάνεσαι πως είναι καιρός να κάνεις ένα βήμα προς την απόδραση από ένα περιβάλλον που αρχίζει να σε εγκλωβίζει ολοένα και περισσότερο, που λειτουργεί σαν φυλακή και όχι σαν χώρος που παρέχει ασφάλεια. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα μπορεί να κουβαλά μαζί της την ανάγκη να γίνεις ψυχαναγκαστικός/η απέναντι σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις δραστηριοτήτων και ανθρώπων με στόχο να καταφέρεις να επιτύχεις τους στόχους σου. Η καθημερινή σου επαφή με μία σειρά από δράσεις και καταστάσεις μπορεί να σε κουράζει, να σε ενοχλεί, αλλά ταυτόχρονα σε κάνει πολύ πιο λεπτολόγο απέναντι σε λεπτομέρειες που κάποιοι άλλοι δεν μπορούν να δουν. Κάτι τέτοιο είναι πολύ χρήσιμο στον εργασιακό τομέα, είναι εξαιρετικά διδακτικό σε θέματα που αντιμετωπίζουν κοντινά σου πρόσωπα αφού προλαμβάνεις αιτιάσεις που κάποιοι άλλοι δεν έχουν σκεφτεί. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να κουβαλά μαζί της εξελίξεις που έχουν να κάνουν με τον οικονομικό τομέα, αφού μπορεί να βρίσκεσαι μπροστά από μία πρόταση την οποία καλείσαι να αποδεχτείς ή να κάνεις ένα βήμα πίσω. Αν οι εξελίξεις αφορούν τον επαγγελματικό τομέα, καλό θα ήταν να εξετάσεις τις λεπτομέρειες αυτού που σου προτείνεται, να εστιάσεις ακόμα και στα πιο ψιλά γράμματα, αφού πρέπει να καταφέρεις να ορίσεις την καθημερινότητα σου με τον πλέον σαφή τρόπο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι ανοικτοί λογαριασμοί με το παρελθόν μπορεί να αποτελέσουν το αγκάθι της νέας εβδομάδας, αφού θέλεις να κάνεις βήματα μπροστά αλλά αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο. Αν η καρδιά σου έχει παραμείνει σε μία εποχή του παρελθόντος, αν δεν μπορείς να βγάλεις από πάνω σου την έννοια για ένα άτομο που δεν μπορείς έτσι απλά να προσπεράσεις ή να ξεχάσεις, τότε καλύτερα να κατανοήσεις πως καλείσαι να εκλογικεύσεις τα πράγματα αντί να προσπαθείς να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Αν πάλι κινείσαι με αρκετά μεγάλη ταχύτητα στη ζωή σου, αλλά αισθάνεσαι πως υπάρχουν κοντά σου άτομα που αποτελούν βαρίδια, τότε καλό θα ήταν να κάνεις μία ουσιαστική κουβέντα μαζί τους για να λύσεις τις όποιες διαφορές σας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σου δημιουργεί αρκετές υποψίες σχετικά με θέματα εργασιακού ή ερωτικού περιεχομένου, για τα οποία όμως δεν μπορείς να έχεις ξεκάθαρη θέση. Υπάρχουν εξελίξεις που δεν μπορείς να γνωρίζεις, κινήσεις που γίνονται με άκρα μυστικότητα ή με τρόπο που δείχνει πως δε σε υπολογίζουν κάποια άτομα που θεωρούσες πως κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος. Υπάρχει πάλι το σοβαρό ενδεχόμενο να βιώνεις μία περίοδο εσωτερικής απομόνωσης, μία εποχή κατά τη διάρκεια της οποίας θέλεις να επαναπροσδιορίσεις τις κοινωνικές σχέσεις, μέσα από πράξεις απόδρασης από την καθημερινότητα σου.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πρόκληση να ανοίξεις τους ορίζοντες σου και να δοκιμάσεις να γνωρίσεις ανθρώπους ή να ενταχθείς σε νέες δραστηριότητες, δε σε αφήνει ασυγκίνητο/η τη νέα εβδομάδα. Από τη μία πλευρά, έχεις την ευκαιρία να αρχίσεις να δουλεύεις σοβαρά σε ένα αντικείμενο που θεωρείς πως σε καλύπτει, πως σε γεμίζει, πως σε κάνει να θεωρείς τον εαυτό σου σημαντικό μέλος μίας συγκεκριμένης ομάδας, Την ίδια στιγμή έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις κόσμο, να κάνεις γνωριμίες που μπορεί να μοιάζουν με ευνοϊκές προοπτικές για τα επαγγελματικά σου, αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να έχουν επίδραση και στην εξέλιξη της προσωπικής σου ζωής.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όταν αντιλαμβάνεσαι πως στοχοποιείσαι, όταν καταλαβαίνεις πως με πάσα βεβαιότητα είσαι πλέον στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ή της απαίτησης να αναλάβεις δράση που δείχνει πως μπορείς να σηκώσεις στους ώμους σου βάρη που μπορεί να μοιάζουν δυσανάλογα με τις αντοχές σου, τότε είναι μάλλον η κατάλληλη στιγμή να δείξεις πως δε συνεχίζεις να κοιμάσαι. Η ανάληψη ευθύνης στον επαγγελματικό τομέα είναι μία πράξη βαθιάς πίστης στον εαυτό σου, που δείχνει πως δε διστάζεις να αναλάβεις υποχρεώσεις που κάποιοι άλλοι αρνούνται να παραδεχτούν. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διέξοδος την οποία αναζητάς εδώ και αρκετό καιρό, φαίνεται να μπορεί να βρεθεί τη νέα εβδομάδα μέσα από μία καινούργια καθημερινότητα, την ευκαιρία να λειτουργήσεις σε ένα περιβάλλον που έχει διαφορετικές προτεραιότητες. Η προοπτική ενός ταξιδιού μπορεί να σε βοηθά να δεις το μέλλον πολύ πιο αισιόδοξα, να αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να αλλάξεις τις εικόνες μέσα στο μυαλό σου, το οποίο έχει μπουχτίσει τον τελευταίο καιρό. Η πίεση που δέχεσαι από ένα άτομο που προσπαθεί να ξεκαθαρίσει το τοπίο στον ερωτικό ή επαγγελματικό τομέα, φαίνεται να έχει μεγαλώσει και να αποτελεί επικίνδυνη παράμετρο για το παρακάτω της μεταξύ σας σχέσης. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα εβδομάδα μοιάζει με μία καρμική πρόσκληση για ένα ταξίδι σε μία νέα ζωή που έχεις ήδη εκκινήσει ή που έχεις μπροστά σου σαν το προσκλητήριο που δε λέει ονόματα. Η σύνοδος της Αφροδίτης με το Βόρειο Δεσμό στο Λέοντα σημαίνει πως μπορείς επιτέλους να κοιτάξεις προς την κατεύθυνση που υπάρχει η προοπτική να ζήσεις κάτι μεγαλύτερο στη ζωή σου, να ενωθείς με ένα πρόσωπο που μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες σου για να μοιραστείς ισότιμα και ουσιαστικά. Αυτή η προοπτική μπορεί να βρίσκει εφαρμογή στον ερωτικό τομέα, όπου ανακαλύπτεις λόγους για να περάσεις περισσότερο χρόνο με το έτερο ήμισυ ή για να εντυπωσιαστείς από ένα πρόσωπο που γνωρίζεις και με ένα μαγικό τρόπο σε ωθεί να ζήσεις σύμφωνα με τις δικές του νόρμες. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΕΙΣ

Η συγκέντρωση πλανητών στην Παρθένο τη νέα εβδομάδα δημιουργεί ένα κλίμα έντασης στη ζωή σου. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα αποκτήσουν μία δυναμική που κουβαλά μαζί της την ανάγκη να ακούσεις την άλλη πλευρά, χωρίς όμως να θεωρείς πως σε πιέζει ή σε κριτικάρει για τις επιλογές και για προθέσεις σου. Η άλλη πλευρά θα προσπαθήσει να σου δείξει την πραγματικότητα μέσα από μία ματιά που δεν έχεις υπολογίσει, που δεν έχεις προσμετρήσει στη ζωή σου, θέλοντας να σε βοηθήσει  ώστε να γίνεις περισσότερο ολοκληρωμένος/η. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΖΩΔΙΑ| ΑΣΤΡΑ| ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ| ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ| ΖΩΔΙΑΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ| ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
MORE FOR YOU