9/10 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Η αστρολογική πρόβλεψη του Γιώργου Σοφιάνη.

Γιώργος Σοφιάνης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2017
Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2017

Η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους και η απόλυτη σύνοδος Ήλιου/Ερμή στο Ζυγό τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου φαίνεται να μεγαλώνει τις διαθέσεις συζήτησης και επικοινωνίας, να δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες συνδιαλλαγής ανάμεσα σε ανθρώπους που δεν αρκούνται στην απλή ανταλλαγή πληροφορίας, αλλά παράλληλα επιδιώκουν να γεφυρώσουν τις διαφορές ανάμεσα στα δύο αντίπαλα στρατόπεδα.

Η ευκαιρία να αναδείξεις τη στρατηγική σου ικανότητα να αναλαμβάνεις δράσεις αιχμής τη στιγμή που τα πράγματα δείχνουν να χάνουν τις ισορροπίες τους, δεν πρέπει να περάσει ανεκμετάλλευτη. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τα πολλά λόγια και τις υποσχέσεις και να εστιάσεις στις πράξεις που απαιτούνται ώστε να μπαλώσεις τρύπες ή να ανοίξεις νέες προοπτικές σε καταστάσεις που πάσχουν από έλλειψη ενδιαφέροντος. Από την άλλη βέβαια πλευρά, έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις λίγο χρόνο σε περιστάσεις στις οποίες η απόφαση δεν είναι μία τόσο απλή πράξη, αφού μπορεί να τεθούν ερωτήματα που δεν είναι εφικτό να παραμείνουν αόρατα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΖΩΔΙΑ| ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ| ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ| ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ| ΖΩΔΙΑΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
MORE FOR YOU