27/12 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Η αστρολογική πρόβλεψη του Γιώργου Σοφιάνη

Γιώργος Σοφιάνης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017
Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Κριό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου φαίνεται να αυξάνουν την ένταση στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η μετακίνηση ανάμεσα στην απόλυτη ευτυχία και την ολική δυστυχία μοιάζει με βόλτα με το τρενάκι του τρόμου, έχοντας πληρώσει εισιτήριο, γνωρίζοντας όμως ταυτόχρονα πως μπορεί να μετατραπεί σε μία εμπειρία που δε θα ήθελες να ζήσεις. Μπορεί να κάνεις μία αυτοκριτική και να ανακαλύπτεις σφάλματα σου, την ίδια όμως στιγμή που είναι πολύ εύκολο να ρίξεις όλο το φταίξιμο σε άτομα που είναι γύρω σου και να αποφύγεις την επαφή  με τα δικά σου λάθη. Μπορεί να αισθανθείς πως έχεις δίπλα σου το άτομο που σε συμπληρώνει ολοκληρωτικά, την ίδια όμως στιγμή να νιώθεις πως απειλείται η προσωπική σου ελευθερία και να θέλεις να σπάσεις δεσμά. 

Η σημερινή ημέρα δοκιμάζει τις αντοχές σου στις απότομες εναλλαγές διάθεσης και επιθυμίας, στην ικανότητα σου να ισορροπείς πάνω σε λεπτό σκοινί γνωρίζοντας πως με μία απότομη κίνηση θα το σπάσεις και κάποιος/α θα βρεθείς στο κενό.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώTags: ΖΩΔΙΑ| ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ| ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ
MORE FOR YOU