29/12 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Η αστρολογική πρόβλεψη του Γιώργου Σοφιάνη

Γιώργος Σοφιάνης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017
Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017

Η αντίθεση της Σελήνης από τον Ταύρο με τον Άρη και το Δία από το Σκορπιό την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου φαίνεται να οδηγεί τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε πράξεις υπερβολής αλλά και ανάγκης σύγκρουσης με το κατεστημένο. 

Ένα από τα βασικά ζητούμενα της ημέρας είναι η κατοχή και η διατήρηση, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να υπάρξουν υπερβολές σε αγορές, να παρουσιαστούν φαινόμενα εγωιστικής συμπεριφοράς και να προκύψουν κάποιες συγκρούσεις με στόχο τη λήψη και διατήρησης της θέσης του/ης οδηγού σε περιστάσεις που εμπλέκονται περισσότερα από ένα άτομα. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι στο σημείο που θέλεις να κάνεις ταμείο για τη χρονιά που φεύγει, με αποτέλεσμα να εξετάζεις το ισοζύγιο της τσέπης και της καρδιάς σου μέσα από μία διαφορετική πλέον ματιά. 

Η σημερινή όμως ημέρα περιλαμβάνει και αρκετή δόση φαγητού ή ερωτικής διάθεσης, αφού νιώθεις πως θέλεις να απολαύσεις τη ζωή μέσα από κάθε πιθανή εφαρμογή αυτής. Διαβάστε τη συνέχεια εδώTags: ΖΩΔΙΑ| ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ| ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ
MORE FOR YOU