3/2 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Η αστρολογική πρόβλεψη του Γιώργου Σοφιάνη.

Γιώργος Σοφιάνης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2018
Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2018

Σύγκρουση ή συμπλήρωση; Η αντίθεση της Σελήνης από την Παρθένο με το Χείρωνα από τους Ιχθείς το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, σε συνδυασμό με το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Υδροχόο με το Δία από το Σκορπιό, δείχνουν πως το μυαλό και το συναίσθημα βρίσκονται σε σύγκρουση με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να βρεθεί  κοινός τόπος. 

Η Σελήνη επιμένει να μιλά για τη δύναμη της λογικής, να συνεχίζει να τονίζει την ανάγκη να υπάρξει μία αναλυτική κουβέντα που θα λύσει κάθε πρόβλημα, που θα εξαφανίσει κάθε σκιά, που θα σβήσει κάθε αμφιβολία από καταστάσεις που περιλαμβάνουν κομμάτια που δεν εξηγούνται. Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο συνεχίζει να φωνάζει πως όλοι οι άνθρωποι είναι ικανοί να κατανοήσουν στοιχεία που είναι απαραίτητα ώστε να υπάρξει μία κοινή βάση για μία ισότιμη επικοινωνία και δεδομένος τρόπος συσχετισμού μεταξύ των ανθρώπων. Τα δύο παραπάνω όμως στοιχεία δεν είναι αρκετά για να βοηθήσουν να εξελιχθούν καταστάσεις στις οποίες εμπλέκεται το συναίσθημα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ| ΖΩΔΙΑ 2018| ΖΩΔΙΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
MORE FOR YOU