7/2 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Η αστρολογική πρόβλεψη του Γιώργου Σοφιάνη.

Γιώργος Σοφιάνης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2018
Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2018

Το τετράγωνο της Σελήνης από το Σκορπιό με τον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου μοιάζε να κινητοποιεί καρμικές στιγμές για τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η γνώση για το παρακάτω μπορεί να μπερδεύεται με τις επιθυμίες που βρίσκονται βαθιά μέσα σου και να σε οδηγεί σε μία σύγκρουση ανάμεσα στο πραγματικό και το φανταστικό. Η τάση να επιμείνεις στις απόψεις σου μπορεί να είναι μία έκφανση της εμπιστοσύνης που έχεις στον εαυτό σου, αλλά την ίδια στιγμή θα μπορούσε να βασίζεται και σε αλαζονικές συμπεριφορές που σε κρατούν δέσμιο/α απόψεων που δεν είσαι σε θέση να εξελίξεις. Προσπάθησε λοιπόν να ακούσεις και τις άλλες πλευρές γύρω σου, αποφεύγοντας να πέσεις στην παγίδα της στείρας εμμονής με την προσωπική σου άποψη. 

Από την άλλη πλευρά, μοιάζεις έτοιμος/η να θανατώσεις μία κατάσταση που σε οδηγεί σε αδιέξοδο, θέτοντας στην άκρη ακόμα και δεσμούς που έχουν δημιουργηθεί με την πάροδο των χρόνων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.Tags: ΖΩΔΙΑ| ΑΣΤΡΑ| ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ| ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ| ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΗΜΕΡΑΣ
MORE FOR YOU