19/2 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Η αστρολογική πρόβλεψη του Γιώργου Σοφιάνη

Γιώργος Σοφιάνης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018
Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Κριό με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω στο ξεκίνημα της Δευτέρας 19 Φεβρουαρίου μοιάζει νε πιέζει καταστάσεις στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο θέλοντας να τονίσει αντιθέσεις και διαφορές με στόχο να υπάρξουν εξελίξεις.

Η προσωπική θέληση και η ατομική βούληση είναι δύο στοιχεία που θα μπορούσαν να συγκρουστούν με κανόνες και νόμους που υφίστανται και πρέπει να ακολουθούνται. Η διάθεση να λειτουργήσεις με στόχο να προωθήσεις δράσεις μέσα σε ένα σύνολο που μπορεί  να μην είναι έτοιμο να αναλάβει πρωτοβουλίες, μπορεί να μοιάζει με επίθεση, αλλά την ίδια στιγμή θα μπορούσε να αφυπνίσει κάποιες συνειδήσεις που επιμένουν να παραμένουν νωχελικές και αδρανείς. Η εμπιστοσύνη που θα δείξεις στον εαυτό σου μπορεί να ληφθεί όμως ως συγκρουσιακή διάθεση απέναντι σε κέντρα λήψης και έκφρασης εξουσίας, με αποτέλεσμα να γεννιούνται αψιμαχίες που είναι δύσκολο να παραμείνουν στο σκοτάδι. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ| ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ| ΖΩΔΙΑ 2018| ΖΩΔΙΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
MORE FOR YOU