20/2 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Η αστρολογική πρόβλεψη του Γιώργου Σοφιάνη

Γιώργος Σοφιάνης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018
Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018

Το αρχικό τετράγωνο της Σελήνης από τον Κριό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω φαίνεται να συντελεί σε ένα δύσκολο ξεκίνημα ημέρας για την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, ειδικά για τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

 

Αν ξεκινάς την ημέρα σου έχοντας κατά νου όσα συνέβησαν τη χθεσινή, τότε είναι πιθανό να συναντάς μπροστά σου τοίχους, να πιέζεσαι ώστε να ξεπεράσεις κάποια θέματα που έχουν αφήσει μία πικρή γεύση, χωρίς αυτό να είναι μία πολύ εύκολη υπόθεση. Θα χρειαστεί να τα βάλεις με τη δική σου ανεπάρκεια να αφήνεις πίσω σου όσα σε προβληματίζουν και όχι τόσο με τα άτομα που έχεις απέναντι σου και τον τρόπο συμπεριφοράς τους. Θα χρειαστεί να παλέψεις με τον εαυτό σου ώστε να ξεπεράσεις προσωπικές σου αγκυλώσεις, να αντιμετωπίσεις εσωτερικές ερινύες για να καταφέρεις να βγεις αλώβητος/η στην επιφάνεια.  Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΖΩΔΙΑ| ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ| ΑΣΤΡΑ| ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ| ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ
MORE FOR YOU