27/1 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Η αστρολογική πρόβλεψη του Γιώργου Σοφιάνη

Γιώργος Σοφιάνης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018
Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018

Η είσοδος της Σελήνης στο Λέοντα την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου και η επαφή με το Βόρειο Δεσμό αργά το βράδυ φαίνεται να ενεργοποιεί την απαίτηση να βρεθεί ένας νέος δρόμος που ικανοποιεί την προσωπική δημιουργική ματιά απέναντι στα πράγματα, που εμπεριέχει την έννοια της σχέσης χωρίς αυτή να περνά μέσα από την αμφιβολία και την ασάφεια.

Μπορεί να επιστρέψεις πίσω στο προηγούμενο διάστημα των περίπου τριάντα ημερών και να προσπαθήσεις να ανακαλύψεις νοήματα σε λόγια που ειπώθηκαν και δεν κατάλαβες εκείνη την περίοδο. Ίσως πάλι να έχεις την ανάγκη να κάνεις κάποια πράγματα που απόφυγες να φέρεις εις πέρας, αφού μπορεί να φοβήθηκες τις συνέπειες, αλλά πλέον γνωρίζεις πως είναι η ώρα να κλείσουν οι εκκρεμότητες. Αυτό που έχεις ανάγκη είναι να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και να αρνηθείς να λειτουργήσεις με τρόπο που τα κάνει περισσότερο περίπλοκα, αφού νιώθεις πως είναι καιρός να ανοίξεις το παράθυρο για καθαρό αέρα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΖΩΔΙΑ| ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ| ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ| ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ
MORE FOR YOU