27/3 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Η αστρολογική πρόβλεψη του Γιώργου Σοφιάνη.

Γιώργος Σοφιάνης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018
Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018

Εμπιστοσύνη στην προσωπική κρίση. Η σύνοδος της Σελήνης με το Βόρειο Δεσμό στο Λέοντα την Τρίτη 27 Μαρτίου, σε συνδυασμό με το τετράγωνο του Ήλιου από τον Κριό με τον Άρη και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, δημιουργούν ένα έντονα εκρηκτικό κλίμα σε περιβάλλοντα που δίνονται μάχες σχετικά με την ανάληψη του αρχηγικού ρόλου. 

Η καρμική αποστολή του καθενός μπορεί να αντιπαρατεθεί με τα όρια που τίθενται από τον ίδιο τον άνθρωπο, που μπορεί να έχουν να κάνουν με τις σωματικές δυνάμεις ή τις ψυχικές αντοχές του. Η καρδιά μπορεί να προστάζει να υπάρξουν κινήσεις που δείχνουν αποφασιστικότητα και θάρρος, αλλά την ίδια στιγμή υπάρχουν νόμοι και κανόνες που απαιτούν τεράστια εμπειρία για να μην καταπατηθούν. Η παρόρμηση της στιγμής είναι κακή σύμβουλος σε αυτή τη χρονική στιγμή, αφού μπορεί να ενεργοποιήσει αντανακλαστικά που θα κατεβάσουν αυτόματα ρολά σε προσπάθειες που δεν αντέχουν μεγαλύτερα εμπόδια. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΖΩΔΙΑ ΜΑΡΤΙΟΥ| ΜΑΡΤΙΟΣ ΖΩΔΙΑ| ΖΩΔΙΑ ΜΑΡΤΙΟΣ| ΖΩΔΙΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2018
MORE FOR YOU