29/3 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Η αστρολογική πρόβλεψη του Γιώργου Σοφιάνη.

Γιώργος Σοφιάνης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018
Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018

Αποφασιστικότητα ή παράδοση; Η αντίθεση της Σελήνης από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς την Πέμπτη 29 Μαρτίου θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν υπνωτικό σε ανθρώπους που επιμένουν να ονειρεύονται, αλλά υπάρχουν μία σειρά από άλλες παράμετροι που θα κάνουν κάποια ξυπνητήρια να χτυπήσουν πολύ δυνατά. 

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Κριό δηλώνει πως υπάρχουν προκλήσεις εκεί έξω που είναι σχεδόν απίθανο να περάσουν ανεκμετάλλευτες, πως θα πρέπει να αρπάξεις μία ευκαιρία που δεν είναι καθόλου βέβαια πως θα  παρουσιαστεί και πάλι μπροστά σου. Ίσως να δειλιάζεις να κάνεις την  πρώτη κίνηση, να φοβάσαι μήπως αποτύχεις και αυτό κολλήσει σαν ρετσινιά πάνω σου ή πως θα προσπαθήσεις να κυνηγήσεις κάτι που δεν έχεις καμία ελπίδα να κατακτήσεις, αλλά αυτός ο τρόπος σκέψης δε σε βοηθά κάπου. Αυτό που χρειάζεται να αναρωτηθείς είναι αν  διαθέτεις το μυαλό και τις αντοχές να κυνηγήσεις το στόχο σου, αν  μπορείς να δοκιμάσεις τις δικές σου πιθανότητες σε μία πίστα ευκαιριών που δεν μπορείς να αφήσεις να περάσουν από δίπλα σου χωρίς να δοκιμάσεις να τις αγγίξεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ| ΖΩΔΙΑ ΜΑΡΤΙΟΥ| ΖΩΔΙΑ ΜΑΡΤΙΟΣ| ΖΩΔΙΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2018
MORE FOR YOU