3/4 Τι λένε τα άστρα για σήμερα

Η αστρολογική πρόβλεψη του Γιώργου Σοφιάνη.

Γιώργος Σοφιάνης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ Τρίτη, 3 Απριλίου 2018
Τρίτη, 3 Απριλίου 2018

Η ωμή αλήθεια. Οι σύνοδοι της Σελήνης με το Δία στο Σκορπιό και του Άρη με τον Κρόνο στον Αιγόκερω την Τρίτη 3 Απριλίου φαίνεται να ευνοούν τις γενναίες αποφάσεις, τις δυναμικές δράσεις, την τόλμη κάποιων ώστε να διεκδικήσουν αυτό που θεωρούν πως αξίζουν ή τους ανήκει. 

Η ημέρα φαντάζει ιδιαίτερα βαριά, αφού υπάρχουν υποχρεώσεις και προκλήσεις που πέφτουν σε ώμους ανθρώπων που δεν αντέχουν περισσότερα βάσανα. Μπορεί λοιπόν κάποιοι να θέλουν να κρυφτούν πίσω από άτομα που ξεχωρίζουν στη δυσκολία, να κερδίσουν χρόνο αποφεύγοντας να αναμετρηθούν με τις ευθύνες τους, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν υπάρχει και αντίποινα ή τιμωρία. Η δειλία κάποιων να αναλάβουν τους ρόλους που έχουν υποσχεθεί να παίξουν μπορεί να αποτελέσει αφορμή για να επαναπροσδιοριστεί ο ρόλος τους, για να υπάρξει ένα ανακάτεμα της τράπουλας σε θιάσους που φαίνεται να χάνουν το δυναμικό βηματισμό τους. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΖΩΔΙΑ| ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ| ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ| ΖΩΔΙΑ ΑΠΡΙΛΙΟΥ| ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2018
MORE FOR YOU